Valeler arasında bıçaklı ve silahlı kavga: İki yaralı, iki tutuklu

Yayın tarihi: 17 Eylül 2021 Cuma 7:47 am - Güncelleme: 17 Eylül 2021 Cuma 7:48 am

İstanbul Beşiktaş’ta, valeler arasında yer nedeniyle çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada iki kişi yaralandı. Gözaltına alınan altı kişiden ikisi tutuklandı.

Olay, geçtiğimiz cumartesi günü saat 23.50’de Beşiktaş Arnavutköy’de meydana geldi. İki balık restoranının valeleri arasında yer nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Silah ve bıçakların da kullanıldığı kavgada 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerinde gelen polis ekipleri T.T, R.Ç, K.A. ve E.K. isimli kişileri yakalayarak gözaltına aldı. R.Ç.’nin üstünde ve diğer şüphelilerin araçlarında yapılan aramalarda 2 silah ele geçirildi. Çalışmaların devamında bir gün sonra olayla ilgili Ş.Ş. ve Ü.A. da yakalanırken araçlarında 60 fişek ele geçirildi.

İKİ KİŞİ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ş.Ş. ve Ü.A. “Ruhsatsız silah, bıçak veya mermi bulundurma, satın alma veya taşıma” suçundan işlem yapılarak serbest bırakıldı. Şüphelilerden R.Ç. ve T.T. hakkında adli kontrol hükümleri uygulanırken, K.A. ve E.K. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.