Vakaların patladığı ilde bürokratlardan AKP’li başkana tebrik yarışı

Yayın tarihi: 25 Şubat 2021 Perşembe 11:02 am - Güncelleme: 25 Şubat 2021 Perşembe 11:02 am

Geçtiğimiz hafta vakaların artış gösterdiği iller arasında yer alan Erzincan’da kamu görevlileri AKP Gençlik Kolları Başkanı’nı tebrik etmek için adeta yarışa girdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından geçen hafta koronavirüs salgınının en çok arttığı iller arasında sıralanan Erzincan’da, AKP’li Gençlik Kolları Başkanı’nın aynı göreve tekrar getirilmesi, bürokratların tebrik yarışına girmesine neden oldu.

Birgün’den Dilara Şimşek’in haberine göre; Erzincan’da 11 Şubat’ta AKP İl Gençlik Kolları 6’ncı Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

Kongrede mevcut Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Kayser yeniden başkan olarak seçildi. Kayser hakkında çok sayıda tebrik mesajı paylaşıldı.

Milletvekilleri, il ve ilçe yöneticileri, Kayser’i ilk tebrik edenler oldu.

AKP Erzincan Gençlik Kolları Başkanı Kayser’i partililer dışında çok sayıda bürokrat da yeni döneminde “yalnız bırakmadı.” Devlet Memurları Kanunu’na göre herhangi bir siyasi parti adına faaliyet yürütemeyen ve propagandasını yapamayacak olan kamu görevlileri, Kayser’i makamında ziyaret etti. Kayser, bu ziyaretleri, kişisel sosyal medya hesabından yayımladı.