V23e Geekbench testinde ortaya çıktı

Yayın tarihi: 4 Kasım 2021 Perşembe 9:00 am - Güncelleme: 3 Kasım 2021 Çarşamba 8:49 pm

Vivo V23e Geekbench’te ortaya çıktı! Akıllı telefon sektöründeki önemli isimlerden biri olan Vivo, V23e için geri sayıma geçmiş durumda. Orta segmentteki model sayısını arttırmak isteyen Çinli üretici bu sayede satış rakamlarındaki payını da yükseltmek istiyor.

Hali hazırda global pazarda en çok telefon satan 5 isimden biri olan Vivo, bir süredir Türkiye’de de kurumsal olarak hizmet vermekte.

Peki Vivo’nun  yeni modeli V23e kullanıcılarına ne gibi özellikler vaat ediyor.

 

Vivo V23e

Geekbench’ten sızdırılan rapora göre Vivo V23e tek çekirdek testinden 473, çok çekirdek testinden ise 1668 puan almış. Bu puanların orta segment bir modele göre normal olduğunu söyleyebiliriz.

Raporda yer alan bilgilere göre Vivo’nun yeni modeli MediaTek tarafından geliştirilen Helio A22 yonga setinden güç alacak. Sistemini 8GB RAM ile destekleyecek olan telefonda 4030 mAh’lık batarya bulunacak.

Ayrıca telefon kutudan ilk çıktığında Funtouch OS 12 destekli Android 11 ile çalışacak. Daha önce sızdırılan bilgilerde telefonda 50 MP’lik selfie kamerasının bulunacağı da belirtilmişti. Ayrıca arka tarafta da 64MP’lik bir ana kamera yer alacak.

Bu açıdan bakıldığında Vivo V23e’nin selfie tutkunlarına özel olarak geliştirildiğini söyleyebiliriz.

Elon Musk Tesla hisselerini satıp servetini dağıtmak istiyor: Ters köşe yaptı