Online tanzim satışlarının yapıldığı site çöktü

Yayın tarihi: 13 Şubat 2019 Çarşamba 10:37 am - Güncelleme: 13 Şubat 2019 Çarşamba 12:45 pm

Yerel seçim yatırımı olarak hayata geçirilen ve kurulduğu yerlerde uzun kuyruklara sebep olan tanzim uygulamasının satışı internet üzerinden yapılabileceğini açıklamasının ardından satışların yapılacağı internet sitesi çöktü,

Yurttaşlar uzun kuyruklarda saatlerce ucuza patates, soğan almak için bekliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, “Sebze ve meyve fiyatlarının ciddi yükselişi ile birlikte enflasyonla topyekûn mücadele kapsamında vatandaşlarımıza ekonomik fayda sağlamak amacıyla uygulama koyulan tanzim satışlarını yakın zamanda Türkiye’nin Milli Pazaryeri Platformu www.epttavm.com  ’da başlatıyoruz” dedi.  Tanzim satışında oluşan uzun kuyruklar sebebiyle internet üzerinden de sipariş verilecek. https://www.epttavm.com/kampanyalar/turkiye-kazanacak/turkiye-kazanacak   linkinden alışverişler yapılmaya başlandı. Açıklamanın ardından siteye ulaşımda aksamalar yaşandı.

 

BİR KİLO ÜRÜNÜN KARGO BEDELİ 3.70 LİRA

Bakan Turhan’ın açıklamasının ardından epttavm.com’a ulaşımda aksamalar yaşandığı görüldü. Siteye girmek isteyenler ‘Bu siteye ulaşılamıyor’ mesajıyla karşılaşıyor.

Site üzerinden alışveriş yapmayı denediğimizde, bir ürün için en fazla 3 kilo sepete eklenebiliyor. Bir kilo ürünün kargo bedeli ise 3.70 TL.

İşte internette satılan ürünlerin fiyatları