Uyuşturucudan sabıkalı babasını annesini dövdüğü için öldürdü!

Yayın tarihi: 24 Ağustos 2023 Perşembe 2:13 pm - Güncelleme: 24 Ağustos 2023 Perşembe 2:13 pm

18 yaşındaki Çağatay Güler, uyuşturucu sabıkası bulunan babası Aydın Güler’i annesi Zafire Güler’i dövdüğü için öldürdü.

Adana Yüreğir Cumhuriyet Mahallesi’nde “uyuşturucu kullanma” ve “kasten yaralama” suçlarından çok sayıda kaydı bulunan Aydın Güler ile eşi Zafire Güler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Güler, eşini darbettti.

Bu sırada evde bulunan çiftin 18 yaşındaki oğulları Çağatay Güler de tartışmaya dahil oldu. Babasının başka bir odadaki tabancasını alan Çağatay Güler, Aydın Güler’in göğsüne iki el ateş ettikten sonra kaçtı.

DHHA’nın aktardığına göre Zafire Güler’in ihbarı üzerine eve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, Aydın Güler’in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Güler’in cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı. Zafire Güler ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Zafire Güler’in ifadesinde, ”Eşim sürekli ateş-buz içip beni döver. Akşam yine beni dövüyordu. Oğlum Çağatay da silahla babasını vurup olay yerinden kaçtı” dediği öğrenildi.

Yakalanıp gözaltına alınan Çağatay Güler, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

75 yaşındaki eniştesini ve 52 yaşındaki yeğenini öldürdü! Motosikleti arazide bulundu