Uygun fiyatlı Realme C3 modeli için güncelleme geldi

Yayın tarihi: 11 Ağustos 2021 Çarşamba 9:30 am - Güncelleme: 10 Ağustos 2021 Salı 4:06 pm

Realme’nin hayli uygun fiyatlı modellerinden biri olan C3 için beklenen güncelleme sonunda yayınlandı. Malum söz konusu düşük fiyatlı Android modelleri olduğunda güncelleme konusu biraz havada kalıyor.

Çünkü Android tarafındaki üreticiler genel olarak tüm modelleri için güncelleme desteği sunmuyorlar. Hal böyle olunca düşük fiyatlı modelleri satın alacak olan kullanıcılar da belli ikilemler içerisinde kalıyor.

Peki C3 beklentileri ne derece karşılayabilecek? Bilindiği üzere bu model geçtiğimiz Şubat ayında satışa sunulmuş ve Android 10 ile kutudan çıkmıştı.

MediaTek tarafından üretilen Helio G70 yongasından güç alan model sistemini 2GB RAM ile destekliyordu. 32GB’lık dahili depolama alanına sahip olan telefonda 5000 mAh’lık bir pil de mevcut.

Realme C3

Bu arada dileyen kullanıcılar için 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanına sahip 2. bir modelin olduğunu da hatırlatalım.

Realme o dönemde C3 için herhangi bir güncelleme sözü vermemişti. Fakat geçtiğimiz gün sürpriz bir şekilde C3 için Android 11 güncellemesi yayınlandı.

Güncelleme ilk olarak Hindistan’da kullanıma sunuldu. Muhtemelen önümüzdeki günlerde bu güncelleme ülkemizdeki kullanıcılar için de yayınlanacaktır.

Dip not olarak belirtelim. Realme C3 hali hazırda ülkemizde 2250 TL civarında fiyatlardan satılıyor. Nitekim bu fiyat kalibresine satın alınabilecek ender modellerden biri diyebiliriz.

Merkez Bankası EFT ücretlerine çok fena zam yaptı