Uygun fiyatlı OnePlus Buds görücüye çıktı

Yayın tarihi: 22 Temmuz 2020 Çarşamba 7:00 am - Güncelleme: 21 Temmuz 2020 Salı 7:13 pm

Şimdiye kadar ürettiği akıllı telefonlar ile isminden söz ettiren OnePlus artık kablosuz kulaklık da üretecek.OnePlus Buds görücüye çıktı.

Uygun fiyatlı OnePlus Buds görücüye çıktı.OnePlus düzenleyeceği etkinlikte ilk orta segment modelinin haricinde, ilk kablosuz kulaklığını da tanıtacak.

OnePlus’ın ilk kablosuz kulaklığı kutusuyla birlikte 30 saatlik şarj süresi sunuyor. 4.6 gramlık ağırlığa sahip olan kulaklıkların kutu ile ağırlığı ise 36 gram. 7.5W hızlı şarj desteği sunan kulaklıkların fiyatı ise şimdilik netlik kazanmış değil.

OnePlus Buds

OnePlus kulaklığın fiyatını uygun tutabilmek için aktif gürültü engelleme özelliği eklememiş. Lakin buna rağmen kulaklıkta aramalarda devreye giren bir gürültü engelleme özelliği bulunuyor. Bu sayede yaptığınız görüşmelerde karşınızdaki kişiyi rahat bir şekilde duyabiliyorsunuz.

Aramalar dışında kulaklığı kullandığınız durumlarda ise gürültü engelleme özelliği aktif olarak kullanılmıyor.

Açıkçası OnePlus Buds tasarım açısından bir şaheser değil. Lakin söz konusu bir kulaklık olduğunda önemli olan ses performansı diyebiliriz.

Şimdilik bu kulaklıkların hangi pazarlarda satışa çıkacağı açıklanmış değil. Fakat ilk etapta Türkiye pazarına gelmesi hayli zayıf bir ihtimal gibi görünüyor.

Bu arada dip not olarak hatırlatmak gerekiyor. Hayli hazırda OnePlus telefonları ülkemizde Türkiye garantili olarak satılmakta. Kim satıyor, nasıl satıyor belli değil. Lakin bazı e-ticaret sitelerinde OnePlus Türkiye ifadesini görmek mümkün. Muhtemelen telefon bazı distribütörler aracılığı ile ülkemize getirilmiş olabilir.

Samsung Unpacked etkinliğinde neler tanıtacak?