Uygun fiyatlı katlanabilir akıllı telefonlar geliyor

Yayın tarihi: 6 Temmuz 2022 Çarşamba 8:00 am - Güncelleme: 5 Temmuz 2022 Salı 12:40 pm

Samsung’un daha uygun fiyatlı yeni bir seri üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.Uygun fiyatlı Galaxy Z modeli geliyor.

Bir taraftan enine doğru katlanabilen ve büyüklüğüyle dikkat çeken Galaxy Fold serisini geliştiren Güney Koreli teknoloji devi, diğer taraftan ise boyuna doğru katlandığı için daha küçük ancak daha zarif bir görünüm sunan Galaxy Flip serisinin üzerinde çalışıyor. Her iki katlanabilir akıllı telefon serisi de son derece güçlü cihazlardan oluşsa da, bu durumun doğal bir sonucu olarak bu seriye ait modeller oldukça yüksek fiyatlardan satılıyor.

 

Galaxy Z

Öte yandan katlanabilir akıllı telefon pazarında da fiyat farklılaşması stratejisini uygulamak isteyen Samsung, şirketin orta segmentteki daimi temsilcisi olan Galaxy A serisini rekabete dahil etmeye karar verdi.

 

Samsung’a yakın kaynaklardan gelen ilk bilgilere göre çalışmalara başlayan şirket, orta vadede Galaxy A serisinden de katlanabilir akıllı telefonlar üretecek. Yeni hamlesiyle daha uygun fiyatlı katlanabilir telefonlar geliştirmeyi planlayan Samsung, bu sayede de katlanabilir akıllı telefon modellerini daha fazla kişiye satabilmenin önünü açmış olacak.

 

Tabi biraz önce de belirttiğimiz üzere, Samsung’un bu planları orta vadeli. Yani her şey yolunda gitse bile, Galaxy A serisne ait yeni katlanabilir akıllı telefonun 2024 yılından önce piyasaya sürülmesi beklenmiyor.

TikTok ortadan kaldırılma ihtimaline sahip: Uygulamayı silecekler