Uygun fiyatlı akıllı telefon açılış mağazalarında

Yayın tarihi: 13 Ekim 2020 Salı 7:30 am - Güncelleme: 12 Ekim 2020 Pazartesi 1:46 pm

Bu günlerde ucuz Xiaomi cep telefonu satışı, derdinize derman olabilir. İyi ama uygun fiyatlı akıllı telefon nasıl alınır? İşte bunun tüm cevapları.

Son dönemlerde ucuz Xiaomi cep telefonu satışı gibi haberler daha fazla dönmeye başladı. Xiaomi şirketi zaten Dünyanın en ucuz cihazlarını üretiyor. Kampanya yapmasa bile firmanın ürünlerini uygun fiyatlı olarak almanız mümkün. Ancak bazı zamanlarda öyle kampanyalar yapılıyor ki, istediğiniz akıllı telefon veya donanımı çok daha ucuza alabiliyorsunuz. Peki firma bunu nasıl sağlıyor?

Xiaomi

Bazı zamanlarda Xiaomi şirketi son derece uygun fiyatlarla akıllı telefon sunuyor. Yeni açılan mağazalarda, her zaman için ilk gün çok ciddi bir indirim yapılır. Bu indirimler nedeniyle gece mağaza önünde yatanları bile görmeniz mümkün. Geçtiğimiz günlerde Bursa’da Xiaomi mağazasının açılacağı söylendi ve gerçekten de efsane indirimler yer aldı.

Bugünlerde şirketin başka bir şehirde daha mağaza açtığı söylendi. Ankara Optimum Outlet Alışveriş Merkezi içerisinde böyle bir mağaza açılışı yapıldı. Bu sayede çok daha uygun fiyatlarla Xiaomi almak mümkün oldu. Mesela Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6/64 modeli kampanyalı fiyatı 2999 TL. Böylece piyasa fiyatından en az 300 TL daha ucuza alınabiliyor.

Şirketin cihazlarında Redmi 9A yine 2299 TL fiyat etiketiyle alınabilecek. Fiyatlara genel olarak bakıldığında son derece uygun demek mümkün. Bu tür mağaza açılışlarını takip ederseniz, akıllı telefonları piyasanın en az 300 TL aşağısında alabilirsiniz. Sizce bu tür indirimler yeterli mi?

Epic Games ve Apple davasında karar verildi