‘Uyarı’ mesajları veren AKP’li Tayyar: Okyanusu geçip derede boğuluyoruz

Yayın tarihi: 8 Ekim 2021 Cuma 3:18 pm - Güncelleme: 8 Ekim 2021 Cuma 3:20 pm

AKP’ye verdiği ‘uyarı’ mesajlarıyla gündeme gelen AKP MKYK Üyesi Şamil Tayyar, yeni bir paylaşım yaptı. Tayyar, “Okyanusu geçip derede boğuluyoruz” dedi.

AKP MKYK Üyesi ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. Paylaşımında “Okyanusu geçip derede boğuluyoruz” ifadelerini kullanan Tayyar, AKP’ye yaptığı uyarılarla gündeme gelmişti.

Tayyar, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Tarım Kredi Kooperatifleri’nde yaptığı alışveriş sonrası, “Enflasyon fiyatla, hayat pahalılığı gelirle ilgilidir. Geliriniz ne kadar artarsa fiyat artışından o kadar az etkilenirsiniz. Fahiş fiyatla mücadele önemli, geliri arttırmak daha önemli. O sebeple yeni dönem politikalarımız bu temel üzerine inşa edilmelidir. Naçizane…” ifadesini kullanmıştı.

Tayyar, 2 Ekim’de yaptığı paylaşımda ise “Siyasi istikrar ve vesayetçi baskının kırılması gibi tarihi kazanımların varlığı, başkanlık modelinin korunması için çok kıymetlidir. Ancak bu gerçeklik, uygulamadaki arızi sorunları gözardı etme kolaycılığına yol açmamalıdır. Yeni bir yazılıma ihtiyaç var, gecikmeden” demişti.

Tayyar’ın yaptığı paylaşım şu şekilde:

 

Şamil Tayyar’dan AKP’den İYİ Parti’ye geçen Acar’a sert tepki

Erdoğan’ın ‘uygun’ dediği market 58 milyon lira zararda!

Erdoğan yine markette: “Fiyatlar gayet uygun”