Usta oyuncunun ölümü Türkiye’yi yasa boğdu! Rasim Öztekin için art arda mesajlar

Yayın tarihi: 9 Mart 2021 Salı 12:28 am - Güncelleme: 9 Mart 2021 Salı 1:20 am

62 yaşında hayatını kaybeden usta oyuncu Rasim Öztekin için siyasiler, sanat ve spor camiasından onlarca mesaj paylaşıldı.

Dün öğle saatlerinde kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırılan tiyatro ve sinemanın usta oyuncusu Rasim Öztekin, 62 yaşında hayatını kaybetti. Rasim Öztekin’in ölüm haberinin ardından birçok isim taziye mesajı yayınladı.

Usta oyuncu Rasim Öztekin hayatını kaybetti

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Telegram hesabından yaptığı paylaşımda, “Ülkemizin değerli sanatçılarından Rasim Öztekin’in vefatından derin üzüntü duydum. Rasim Öztekin’e Allah’tan rahmet niyaz ediyor, ailesine, tüm sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum” dedi.

SANAT DÜNYASI YASTA

Sanat dünyasından usta oyuncu Rasim Öztekin için birçok mesaj paylaşıldı.

Orhan Aydın: Seni kaybetmek büyük kahır canım kardeşim…Toprağına kır çiçekleri tohumları serpeceğim..

Cem Yılmaz: Kıymetli sanatçı büyüğümüz Rasim Öztekin ağabeyimizin mekanı cennet olsun, güzel günlerimiz yadigar kaldı. Tüm sevenlerine sabır dilerim. Allah rahmet eylesin.

Mert Fırat: Oynadığı her rolü kendine yakıştıran, karakterin sözünü kendi sözü yapan canım usta bir tek ölümü kendine yakıştıramadın. Gözümüz yaşlı kalbimiz yaptıklarınla dolu, naif gülüşünü ve bir de külliyatı miras bıraktın bize… Rasim Öztekin Mekanın cennet olsun…

Yılmaz Erdoğan: Tiyatroya gözümü açtığım gün tanıdığım, hep hayran olduğum, hep çok sevdiğim Rasim Ağabeyi sonsuzluğa uğurladık. Çok üzgünüm. Mekanı cennet olsun.

Gülse Birsel: Mizaha emek veren her insanın kaybında dünyadaki kahkahalar azalıyor sanki. Nur içinde yatsın

SPOR CAMİASI DA MESAJ PAYLAŞTI