Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş mazbatasını aldı

Yayın tarihi: 4 Nisan 2024 Perşembe 7:36 pm - Güncelleme: 4 Nisan 2024 Perşembe 9:11 pm

Üsküdar Belediye Başkanı seçilen CHP adayı Sinem Dedetaş, ilçe seçim kuruluna giderek mazbatasını aldı.

31 Mart yerel seçiminde, İstanbul’un Üsküdar ilçesinde belediye başkanı seçilen CHP’li Sinem Dedetaş, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve CHP’li yöneticilerle birlikte Üsküdar İlçe Seçim Kurulu’na gitti. Seçim kurulunun düzenlediği mazbata, hakimler tarafından Dedetaş’a takdim edildi.

Daha sonra Dedetaş, seçim kurulu önünde kendisini bekleyenlere seslendi. CHP yönetimine, seçim çalışmasına katılan partililere teşekkür eden Sinem Dedetaş, “Siz değerli komşularıma bize güvendiğiniz için, oylarınızla bu gururlu, onurlu göreve getirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra sizin sevginize ve güveninize layık olmak için çok çabalayacağız” dedi.

“Önümüzden güzel bir dönem var” diyen Dedetaş, “Tabii ki icraatlarımızla önde olacağımız, çok çalışacağımız bir dönem. Sizlerin de destekleriyle, iletişimi koparmadan Üsküdarlıların Üsküdar’ı yönettiği bir döneme başlıyoruz. Güveninize, sevginize layık olmak için çalışacağız” şeklinde konuştu.

ÖZGÜR ÇELİK: 31 MART SEÇİMLERİ TÜRKİYE’YE UMUT OLDU

Sinem Dedetaş’ın ardından konuşan CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, “Merhaba Üsküdar, yüzleriniz ne kadar güzel gülüyor. Pazartesi gününden beri İstanbul’un 39 ilçesinde, Türkiye’nin 81 ilinde insanlar bir başka gülüyorlar. 31 Mart seçimleri hem Üsküdar’a hem İstanbul’a hem Türkiye’ye umut oldu. Bu umut Üsküdar’da Sinem Dedetaş’tır, İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’dur ve Türkiye’nin dört bir yanında seçilen belediye başkanlarımızdır. Üsküdar’ın ilk kadın belediye başkanı Sinem Dedetaş, Üsküdar’a hayırlı olsun” dedi.

Kaynak: DHA