Uşak’ta seçim sonuçlarını etkileyecek görüntüler!

Yayın tarihi: 4 Nisan 2019 Perşembe 6:51 pm - Güncelleme: 4 Nisan 2019 Perşembe 7:15 pm

Uşak’ta seçim gecesine ait skandal bir görüntü ortaya çıktı. Bir sandıkta görevli memur olduğu tahmin edilen bir kişi, Adliye’de oy çuvalını açarken ve yere koyduğu evraklarla görülüyor.

İyi Parti’nin resmi olmayan sonuçlara göre seçimi 1700 oy fark ile kaybettiği ve oyların yeniden sayılması için itirazda bulunduğu Uşak’ta seçim gecesine ait skandal bir görüntü ortaya çıktı.
Yeniçağ’da yer alan habere göre, 31 Mart yerel seçimlerinin en çekişmeli geçtiği yerlerden Uşak’ta İyi Parti bugün itibariyle İl Seçim Kurulu’na itirazda bulunacak. İyi Parti Uşak İl Başkanı Naci Yıldırım, ‘’ Adana milletvekilimiz İsmail Koncuk, Sakarya milletvekilimiz Ümit Dikbayır ve Konya milletvekilimiz Ümit Dikbayır bugün ilimize gelecekler. İl Seçim Kuruluna itirazda bulunacağız ve ardından bir basın toplantısı düzenleyeceğiz. ‘’ dedi.

OYLAR YENİDEN SAYILIRSA FARKLA KAZANIRIZ

Uşak’ta AKP ile aralarındaki farkın 1700 olduğunu belirten İYİ Parti İl Başkanı Yıldırım, ‘’ Buna karşılık geçersiz sayılan 4 bin civarında bir oy var. Sandıkta görevli memurlar AKP’nin memuru gibi davrandılar. Geçersiz sayılan oyların çoğunluğu bize ait. Eğer oylar yeniden sayılırsa Uşak Belediyesi’ni farkla kazanırız ‘’ dedi.

UŞAK ADLİYESİ’NDE SKANDAL GÖRÜNTÜ

Diğer taraftan Uşak’ta seçim gecesine ait skandal bir görüntü ortaya çıktı. Bir sandıkta görevli memur olduğu tahmin edilen bir kişi, Adliye’de oy çuvalını açarken ve yere koyduğu evraklarla görülüyor.