Ürünlerinde Space Zoom adlı bir teknoloji kullanacak

Yayın tarihi: 11 Kasım 2019 Pazartesi 4:56 pm - Güncelleme: 11 Kasım 2019 Pazartesi 4:56 pm

Samsung’un önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde tanıtacağı Galaxy S11 modellerinde Space Zoom ismi verilen yeni bir teknoloji kullanacağı ortaya çıktı.

Hali hazırda akıllı telefon sektörünün lider ismi konumunda yer alan Samsung, önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde S serisinin yeni modellerini tanıtacak. Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan bir iddiada, Galaxy S11 modellerinin 5X optik zoom özelliği ile geleceği belirtilmişti. Şimdi ise bu iddialara bir yenisi daha eklendi.

Apple Hepsiburada ile anlaştı!

Samsung geçtiğimiz günlerde EUIPO’da (Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi) Space Zoom ismini verdiği yeni teknolojisinin patentini aldı. Tam olarak bilinmese de Space Zoom sayesinde kayıpsız yakınlaştırma yapılması mümkün olacak.

Güney Koreli teknoloji devinin Galaxy S11 modellerinde yer vermeyi düşündüğü Space Zoom teknolojisi sayesinde, dijital yakınlaştırmalardaki kayıplar en aza indirilecek. Samsung’un bu özellik sayesinde piyasadaki rakiplerine karşı önemli bir üstünlük elde edeceği düşünülüyor.

galaxy s11

Elbette tüm bunların birer söylentiden ibaret olduğunu unutmamak gerekiyor. Şimdilik kesin olan tek şey, Samsung’un Space Zoom isimli bir teknoloji için patent aldığı.