Uraz Kaygılaroğlu ile Melis İşiten boşanma kararı aldı

Yayın tarihi: 4 Temmuz 2019 Perşembe 1:01 pm - Güncelleme: 4 Temmuz 2019 Perşembe 1:02 pm

2014 yılında evlenen oyuncu çift Uraz Kaygılaroğlu ile Melis İşiten’den kötü haber geldi. Kaygılaroğlu ve İşiten boşanma kararı aldıklarını duyurdu. İkili, görüş ayrılıkları nedeniyle ayrıldıklarını belirtti

Uraz Kaygılaroğlu, kendisi gibi oyuncu olan Melis İşiten 2014 yılında nikah masasına oturmuştu.

2016 yılında kızları Ada dünyaya gelen ünlü çift boşanma kararı aldıklarını duyurdu.

Yaptıkları ortak açıklama ile anlaşmalı olarak boşanacaklarını söyleyen çift, boşanma nedeni olarak da görüş ayrılıkları olduğunu belirtti.

İşte ünlü çiftin menajeri tarafından yapılan o açıklama:

Saygıdeğer basın mensupları,

Oyuncularımız Uraz ve Melis Kaygılaroğlu 2014 yılından bu yana evli bulunmaktadır. Evlilik birliği içerisinde geçen ve bugüne kadar gelinen süreç içerisinde her zaman birbirlerine sevgi ve saygı ile bağlı kaldılar. Evliliklerini kızları Ada ile taçlandırdılar.

Tabii ki, her evlilikte olduğu gibi eşler arasında bazı konularda görüş ayrılıkları, anlaşmazlıklar olabilir. Yaşanan bu görüş ayrılıkları bir zaman sonra evliliğin sorunsuz ilerlemesi önünde bir engel teşkil eder hal alabilir. Bugün gelinen noktada oyuncularımız ortak sürdürmekte olduğu hayatın temel prensiplerinde anlaşmazlıklar yaşamaktadır.

Bu nedenle birbirlerini severek başlattıkları evliliklerini sonlandırma kararı almış bulunmaktalar. Bu hususta yasal başvurular avukatları aracılığı ile gerçekleştirilmiştir. Kararları ne olursa olsun birbirlerine olan saygıdan en ufak bir eksilme olmaksızın, müşterek çocuklarının en iyi şekilde yetişmesi için bir anne ve baba olarak üzerlerine düşenleri fazlasıyla yerine getireceklerinden kimsenin şüphesi olmasın.