Ünlü yayın platformunun dizisinde iş kazası

Yayın tarihi: 6 Nisan 2021 Salı 11:06 am - Güncelleme: 6 Nisan 2021 Salı 11:06 am

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu ünlü dijital yayın platformu Exxen’de yayınlanan ‘Olağan Şüpheliler’in setinde iş kazası meydana geldi. Sette yaşanan iş kazası sonucu beyin kanaması geçiren Dublör Aylin Akyüz yoğun bakıma kaldırıldı.

Sinema TV Sendikası, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen isimli dijital yayın platformunda yayınlanacak ‘Olağan Şüpheliler’ dizisinin çekimleri sırasında iş kazası yaşandığını duyurdu.

Çekimler sırasında Aylin Akyüz adlı oyuncunun dublör olarak yer aldığı sahnede önce aracın üzerine sonra da yere düşerek yaralandığı belirtildi. Akyüz’ün beyin kanaması nedeniyle yoğun bakıma alındığı, durumunun ciddiyetini koruduğu açıklandı.

“İŞ KAZALARI ÖNLENEBİLİR”

Sinema TV Sendikası tarafından yapılan açıklamanın tamamı şöyle:

“03.04.2021 tarihinde, yapımcılığını 1441 Productions’ın üstlendiği ‘Olağan Şüpheliler’ isimli Exxen platformunda yayınlanacak dizi filmin çekimleri sırasında meslektaşımız Aylin Akyüz iş kazası geçirmiştir. Trafik kazası sahnesi sırasında dublör olarak görev alan arkadaşımız, önce aracın üstüne sonra da yere düşerek ağır yaralanmıştır.

Kaza sonrası hastaneye yönlendirilen meslektaşımız, beyin kanaması sebebiyle yoğun bakıma alınmıştır. Hastanede ailesini ziyaret ettiğimiz ve olayla ilgili bilgili aldığımız Aylin Akyüz’ün durumu hala ciddiyetini korumaktadır. Meslektaşımızın bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyor, ailesi, sevenleri ve tüm ekip arkadaşlarına geçmiş olsun diliyoruz.

Adli mercilere de ulaşan bu elim olayın sorumlarının bulunması ve olası ihmallerin açığa çıkarılması için süreci dikkatlice takip ediyoruz. Gelişmeleri kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz.

İş kazaları önlenebilir!

#ÖnceSağlıkSonraÇekim”