Ünlü tenisçi Serena Williams gözyaşları içinde veda etti

Yayın tarihi: 11 Ağustos 2022 Perşembe 7:55 pm - Güncelleme: 11 Ağustos 2022 Perşembe 7:55 pm

Dünyaca ünü sporcu Serena Williams, tenisten uzaklaşacağını duyurmasının ardından katıldığı Kanada Açık turnuvasına ikinci turda gözyaşları içinde veda etti.

Dünyaca ünlü ABD’li tenisçi Serena Williams, Kanada’nın Toronto kentinde düzenlenen Kadınlar Tenis Birliği (WTA) 1000 turnuvasında, tek kadınlar ikinci turunda 12 numaralı seribaşı İsviçreli Belinda Bencic’le karşılaştı. Dolu tribünler önünde 1 saat 17 dakika süren mücadelenin ardından rakibine 6-2 ve 6-4’lük setlerle 2-0 mağlup olan Williams, turnuvaya veda etti.

ABD merkezli moda dergisi Vogue’ya hafta içi yaptığı açıklamada, ailesine daha fazla vakit harcamak ve başka alanlara yönelmek için sezonun son grand slam turnuvası ABD Açık’ın ardından bu spordan uzaklaşacağını belirten Williams, maçın ardından gözyaşları içinde seyircilere veda etti.

40 yaşındaki tenisçi, “Burada olmayı, her zaman seviyorum. Size daha iyi bir mücadele izlettirmek isterdim ama Belinda, benden iyiydi. Çok ilginç bir 24 saat geçirdim. Dergide anlattığım gibi, vedalar konusunda berbatım. Yine de hoşça kal Toronto” ifadelerini kullandı.

ABD’li tenisçi Serena Williams’tan veda sinyali