Ayşe Özgün, yıllardır yardım ettiği çocuğun tacizine uğradı

Yayın tarihi: 2 Ocak 2022 Pazar 12:20 pm - Güncelleme: 2 Ocak 2022 Pazar 12:20 pm

Babasının tacizine maruz kalan bir kadının eşi ve çocuğuna 16 yıldır maddi yardım desteğinde bulunan sunucu Ayşe Özgün, taciz edilmeye başlayınca soluğu karakolda aldı.

8 Kasım 2005 tarihinde babası tarafından tecavüz edildiği iddia edilen N. isimli genç kadın, programa katılmış ve konuşmak istediğini söylemiş, genç kadın peruk ve gözlük takarak programa konuk olmuştu. Baba, programa katılarak iddiaları reddederken, mağdur kadın üç gün sonra babasının ikametinde öldürülmüştü.

Ayşe Özgün, o tarihten beri genç kadının çocuklarına yardım amaçlı kıyafet okul giysileri ve ihtiyaçlarını gideriyordu. Öldürülen kadının eşi Mustafa A., ise Ayşe Özgün’ün peşini yıllarca bırakmadı.

ÖZGÜN’ÜN YAZLIĞINA KADAR GİTTİ

Sabah’tan Dilek Yaman’ın haberine göre; Çanakkale’de bulunan yazlığına kadar gelerek para isteyen ölen kadının kocası Mustafa ve çocuğu Uğur, yapılan yardımlara rağmen yıllarca para istemeye devam etti. Ayşe Özgün yine de ölen kadının çocuğu Uğur’a para yardımı yapmaya devam etti.

Fakat, genç adam Ayşe Özgün’ün peşini bırakmadı. Para istemek artık tacize vardığında, ünlü isim polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Ünlü sunucu, kendisinden para istediği için yardım ettiğini fakat artık telefon numarasını değiştirecek kadar rahatsız edildiğini ifade etti. Halen sosyal medyada da kendisine ve arkadaşlarına ulaşarak para istediğini ileri sürdüğü Uğur’dan şikayetçi olan Özgün’ün ihbarının ardından soruşturma başlatıldı.

Milli basketbolcu Bahar Çağlar alacaklı tarafından taciz edildi