Ünlü şarkıcı Britney Spears rahat durmuyor

Yayın tarihi: 6 Mart 2022 Pazar 10:00 am - Güncelleme: 5 Mart 2022 Cumartesi 2:52 pm

Britney Spears yine çırılçıplak soyundu. Güzel yıldız Instagram hesabı üzerinden yine birden çok fotoğraflar paylaştı.

Britney Spears bir türlü rahat durmuyor. Sansasyonel yaşamıyla bir türlü gündemden düşmeyen 40 yaşındaki yıldız, yine çırılçıplak soyundu. Şu sıralarda tatilin tadını çıkaran Spears, sadece fotoğrafları ile değil, çektiği kısa süreli bir video ile de oldukça ilgi çekti. Britney Spears’ın paylaşımlarına beğeni yağarken alev emojileri de yorumlar kısmını süsledi.

Britney Spears

Ünlü şarkıcı Britney Spears gündem yaratan pozlarına devam ediyor. Instagram hesabı üzerinden sahilde çekildiği fotoğrafları paylaşan Spears, yine oldukça cesurdu. Çırılçıplak fotoğraflarını paylaşan güzel yıldız özel yerlerini emoji ile sansürlemeyi de unutmadı. Zira bildiğiniz gibi Instagram bu konuda çok hassas. Spears da bu hassasiyetin farkında olacak ki fotoğraflarda emojilere bol bol yer vermiş.

 

Britney Spears’ın Instagram’daki takipçi sayısı 39,6 milyon olarak görünüyor. Ancak bu tarz paylaşımların devamı gelirse takipçi sayısının 40 milyonu rahatlıkla geçmesi kuvvetle muhtemel duruyor. Zaten bu erotik pozlara gelen beğeni sayısı normal fotoğrafların beğeni sayısının iki katından daha fazla. Fotoğraflarda 2 milyonu geçen beğeniye 63 binden fazla yapılan yorum eşlik ediyor. Şarkıcının yine oldukça seksi diyebileceğimiz kısa videosu ise 622 bin kişi tarafından izlenmiş.

Spotify, Rusya ofisini süresiz olarak kapattı