Ünlü oyuncu itiraf etti! Brad Pitt ile öpüşmek için senaryoya ek sahne yazdırmış

Yayın tarihi: 8 Aralık 2022 Perşembe 9:56 am - Güncelleme: 8 Aralık 2022 Perşembe 9:56 am

Dünyaca ünlü oyuncu Margot Robbie, Brad Pitt ile rol aldığı ‘Babylon’ filminde öpüşme sahnesini senaryoya kendisinin eklettiğini itiraf etti.

Avustralyalı aktris Margot Robbie’den gündemi sarsacak Brad Pitt açıklaması geldi. Ünlü oyuncu Oscar adayı filmi ‘Babylon’daki rol arkadaşı Brad Pitt ile öpüştüğü sahneyle ilgili bir itirafta bulundu.

Robbie, E! News’a yaptığı açıklamada; Brad Pitt ile öpüştüğü sahnenin aslında senaryoda olmadığını, sahneyi kendisinin eklettiğini söyledi.

Oyuncu, “Öpüşme sahnesi senaryoda yoktu. Ama ‘Brad Pitt’i öpme şansını başka ne zaman yakalayabilirim ki?’ diye düşündüm ve bunu yaptım” dedi. Margot Robbie öpücük hakkındaki düşüncesi sorulduğunda ise kahkaha atarak; “Harikaydı!” dedi.

“BU FIRSAT BİR DAHA ÇIKMAYABİLİR”

Robbie, filmin yönetmeni Damien Chazelle’i nasıl ikna ettiğini ise şöyle anlattı:

“‘Damien, bence Nellie gidip Jack’i öpebilir’ dedim. Damien da, ‘Şey, evet olabilir. Hey bekle, dur. Sen sadece Brad Pitt’i öpmek istiyorsun!’ diye konuştu. Ben de, ‘Bu fırsat bir daha karşıma çıkmayabilir’ dedim. Damien, ‘Öpüşme sahnesi karaktere uyuyor’ dedi, ben de ona katıldığımı söyledim”

Brad Pitt, dünyanın en yakışıklı erkeğini açıkladı