Ünlü mankenin hesabı hacklendi: Elimizde ifşa görüntünüz var

Yayın tarihi: 17 Mayıs 2021 Pazartesi 12:33 pm - Güncelleme: 17 Mayıs 2021 Pazartesi 12:33 pm

Çarkıfelek programında Mehmet Ali Erbil’in yardımcılığını yapan ünlü manken ve sunucu Elif Ece Uzun’un sosyal medya hesabı ele geçirildi. Uzun’un hesabından ünlü isimlere, ‘Elimizde ifşa görüntünüz var.’ diye mesajlar atarak para koparan dolandırıcılar, binlerce liralık vurgun yaptı.

Ünlü oyuncu ve sunucu Elif Ece Uzun, cep telefonuna gelen SMS’e tıklayınca sosyal medya hesabı ele geçirildi. Bunun üzerine Uzun’un hesabından ünlü isimlere, ‘Elimizde ifşa görüntünüz var.’ şeklinde mesajlar atılarak para istendi. Uzun’un ele geçirilmiş hesabı üzerinden özel görüntülerini izinsiz yaymakla tehdit edilen birçok isim, kendilerinden istenen parayı dolandırıcılara verdi.

Elif Ece Uzun konuyla ilgili, “Benim ikizlerim var sosyal medya ile çok vakit geçiremiyorum. Bir ara bir link geldiğini ve tıkladığımı hatırlıyorum. Sonrasında hiçbir şeyden haberim yok.” dedi. “Hesabımı ele geçirmişler.” diyen Uzun, “Arkadaşlarıma mesajlar atmışlar. Bir mankene benim adıma ‘Elimizde görüntülerin var paylaşmamızı istemiyorsan şu hesaba para aktar’ demişler. Kız ağlaya ağlaya beni aradı. Şarkıcı, sanatçı siyasetçi, manken kim varsa, bir sürü arkadaşım bana ulaştı. ‘Sana güvendik para yatırdık, paramız gitti’ dediler. Şok yaşadım.” ifadelerini kullandı.

Uzun, “Bunu benim yaptığımı düşünüp bana, çocuklarıma beddua edenler oldu. Dolandırılan parasını kaptıran o kadar çok insan var ki gerçekten çok üzgünüm.” dedi

Yaşanan bu olayların ardından emniyete gidip şikayetçi olduğunu söyleyen Uzun, “CİMER’e yazdım, hemen hesabım kapatıldı. Umarım bu dolandırıcılar bir an önce bulunur.” şeklinde konuştu.

MasterChef Güzide mesajları ifşa etti