Ünlü analist Bitcoin konusunda dikkatli olunması gerektiğini söylüyor

Yayın tarihi: 13 Ekim 2021 Çarşamba 8:30 am - Güncelleme: 12 Ekim 2021 Salı 4:06 pm

Kripto paralar konusunda düzenli olarak yayınlar yapan ünlü analist Bitcoin konusunda kullanıcılara bazı uyarılarda bulundu. Ona göre kripto para birimi son dönemlerde çok fazla yükseliş yaşadı. Geçtiğimiz aylarda 29 bin dolar seviyesine kadar gerileyen Bitcoin hemen ardından hızlı atak yapmıştı. Böylece 55 bin dolar seviyelerine kadar çıktı.

Fairlead Strategies’ten Katie Stockton tarafından yapılan açıklamalara göre kriptopara devi ile ilgili karşı sinyaller var. Bu sinyallerin daha çok satış baskısı oluşturacağı düşünülüyor. Böylece bir miktar geriye doğru çekilme yaşanabilir. Ancak analist alış eğiliminin küçük bile olsa ihtimal dahilinde olduğunu ifade etti.

Ünlü analist Bitcoin konusunda dikkatli olunması gerektiğini söylüyor

Yaptığı değerlendirmelere bakıldığında Ekim ayındaki yüzde 33 civarında yaşanan büyümenin karşı atak getireceğini düşünüyor. Kripto paralar sürekli olarak yukarıya doğru çıkmaz. Onun yerine ara sıra düşüş yaşar. Bu düşüş genel olarak kar satışı olarak görülüyor.

 

Kripto paralarda kar elde eden kullanıcılar genellikle bunu korku ile satışa sunar. Votalite aşırı derecede yüksek olduğu için aniden tüm karınızı kaybetme ihtimaliniz var. Bu durumda sadece elinizde ana paranız kalabilir. İşte kripto para analistleri tam olarak bu noktaya vurgu yapıyor. Onlara göre birçok kişi kar satışı yapma ihtimaline sahip. Ünlü analist Bitcoin konusunda dikkatli olunması gerektiğini düşünüyor.

En fazla kaybettiren kripto paralar bakın hangileri oldu: Yatırımcılar üzgün

Eski en yüksek nokta olan 65 bin dolar Bitcoin için açıkçası pek zor değil. Ancak buna kademe kademe ulaşması bekleniyor. Peki siz Bitcoin ve diğer kripto paralar hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.