Ünlü aileden ‘Baba’ tepkisi

Yayın tarihi: 18 Nisan 2021 Pazar 1:22 pm - Güncelleme: 18 Nisan 2021 Pazar 1:22 pm

Oscar ödüllü yönetmen Ridley Scott’ın yönettiği, Gucci Ailesi’nin çöküşünün gerçek hikayesini anlattığı House of Gucci filmine tepki geldi.

Moda markasının kurucusu Guccio Gucci’nin torunlarının çocuklarından biri olan Patrizia Gucci, filmin kâr elde etmek amacıyla ailenin yaşadıklarını işlediğini söyledi.

Al Pacino’nun iyi bir tercih olmadığını söyleyen Gucci “Büyükbabam tüm Gucciler gibi çok yakışıklı bir adamdı. Uzun, mavi gözlü ve çok zarifti. Onu hiç de uzun olmayan Al Pacino canlandırıyor ve bu onu şişman, favorili ve gerçekten çirkin gösteriyor. Bu utanç verici çünkü Pacino, büyükbabama hiç benzemiyor” dedi.

“HER ŞEY HAKKINDA KONUŞABİLİRİZ AMA…”

Gucci, AP’ye yaptığı açıklamada “Gerçekten hayal kırıklığına uğradık. Ailem adına konuşuyorum. Hollywood sisteminin gelirini artırmak, kâr elde etmek için ailenin kimliğini çalıyorlar. Ailemizin bir kimliği, mahremiyeti var. Her şey hakkında konuşabiliriz ama aşılamayacak bir sınır da var” dişe konuştu.

Filmin senaryosu, Roberto Bentivegna tarafından Sara Gay Forden’ın The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed adlı kitabından uyarlandı.

KASIM’DA VİZYONDA

House of Gucci’de Patrizia Reggiani’yi Lady Gaga, Maurizio Gucci’yi ise Adam Driver canlandırıyor.

Diğer oyuncular arasında ise Oscar ödüllü Jared Leto, Jack Huston, Reeve Carney, Camille Cottin ve Jeremy Irons yer alıyor. Ridley Scott, House of Gucci’yi önümüzdeki Kasım ayında gösterime sunmayı hedefliyor.

Film, Guccio Gucci’nin torununun hikayesini anlatacak. Patrizia Reggiani, eşi Maurizio Gucci’ye suikast düzenleme suçundan hapse mahkum edilmiş ve 18 yılını hapiste geçirmişti. Reggiani, Gucci’yi 1995 yılında öldürmüştü. Ölümcül çiftin iki çocukları bulunuyordu, ancak Maurizio Gucci, Reggiani’yi başka bir kadın için terk etmişti. Basın ise bu suikast olayının ve diğer ayrıntıların tüm suçunu Reggiani’ye atarak uzun süre haber yapmıştı.