Üniversite öğrencisi Hakan Taşdemir yaşamına son verdi

Yayın tarihi: 17 Şubat 2020 Pazartesi 9:19 pm - Güncelleme: 17 Şubat 2020 Pazartesi 10:19 pm

Geçim sıkıntısı yaşayan İstanbul Üniversitesi öğrencisi Hakan Taşdemir yaşamına son verdi.

İstanbul Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 4.Sınıf öğrencisi Hakan Taşdemir adlı genç yaşamına son verdi.

Taşdemir’in geçim sıkıntısı çektiği, bir süredir iş aradığı belirtildi.

Öğrenci Kolektifleri, Twitter hesabından İstanbul Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 4.Sınıf öğrencisi Hakan Taşdemir adlı gencin intihar ederek yaşamına son verdiğini duyurdu.

Yapılan paylaşımda “İstanbul Üniversitesi Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Hakan Taşdemir yaşamına son verdi. Hakan’ın borçları vardı ve iş arıyordu. AKP’nin ekonomik krizi ve yarattığı baskı hayatımızı tehdit etmeye devam ediyor. Buna izin vermeyeceğiz, geleceğimizi alacağız.” ifadelerine yer verildi.

Geçtiğimiz ay İstanbul Üniversitesi öğrencisi Sibel Ünli de yaşamına son vermişti. İstanbul Fatih’te sahilde cansız bedeni bulunan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Sibel Ünli’nin intihar sebebinin iş bulamaması, ekonomik durumunun kötü olması ve sosyal medyada dış görünüşüne yönelik alaylı mesajlardan dolayı girdiği depresyon olarak ifade edilmişti.

İş arayan üniversite öğrencisi Sibel Ünli yaşamına son verdi

Genç kadının, sosyal medya hesabından yeni yıl dileğini “iş bulmak” olarak açıkladığı ve bir liraya karnını nasıl doyuracağını sorduğu görülmüştü.