Uncharted filminin yönetmeni Travis Knight oldu

Yayın tarihi: 1 Ekim 2019 Salı 11:25 am - Güncelleme: 1 Ekim 2019 Salı 11:25 am

Sony’nin önümüzdeki dönemde beyaz perdeye taşımak istediği Uncharted filmi için yönetmen koltuğu Travis Knight’a emanet edildi. İşte konu hakkındaki detaylar.

Sony popüler oyunlarını beyaz perdede izleyiciyle buluşturmak için önemli adımlar atıyor. Hem konsol, hem de sinema dünyasında etkin bir konumda yer alan Sony, PlayStation’da popüler olan yapımları beyaz perdeye taşıma amacında.

Bu bağlamda Sony’nin Uncharted başta olmak üzere The Last of Us, God of War ve Killzone gibi oyunlarını izleyiciyle buluşturmak istediği iddia ediliyor.

Bilindiği üzere Sony Pictures, Uncharted filmi için ilk adımlarını 2018’de atmıştı. Fakat filmin yapım aşamasında istenilen ilerleme bir türlü sağlanamadı.

Nathan Drake’in gençlik yıllarına odaklanacak olan Uncharted filmi için Tom Holland ile anlaşıldığı belirtilmişti. Yönetmen koltuğunu ise ilk etapta Shawn Levy’e emanet eden Sony, sonrasında Dan Trachtenberg ile anlaştığını açıklamıştı. Fakat Trachtenberg de görevinden ayrıldı. Yaklaşık olarak bir aydır film için yeni yönetmen arayan Sony Pictures, daha önce Bumblebee filmini de yöneten Travis Knight ile anlaştı.

Eğer bir değişiklik daha olmazsa Uncharted filminde Travis Knight imzası yer alacak.

iPhone 12 led aydınlatmalı Apple logosuyla gelecek