Umutlarını devam ettirmek istiyorlar! Balkani-Sivasspor maçı, saat kaçta, hangi kanalda?

Yayın tarihi: 13 Ekim 2022 Perşembe 10:06 am - Güncelleme: 13 Ekim 2022 Perşembe 10:06 am

Konferans Ligi B Grubu’na iyi başlayan, ancak evinde Ballkani’ye sürpriz şekilde mağlup olan Sivasspor, deplasmandaki rövanşta rakibini devirip puanını 7’ye çıkarmayı istiyor. Balkani-Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

 

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu 4. maçında Sivasspor , Ballkani’ye konuk olacak. Gruptaki ilk maçında ağırladığı Slavia Prag’la 1-1 berabere kalan Yiğidolar, deplasmanda Cluj’ü 1-0 yenerken, son maçında evinde Ballkani’ye son dakika golüyle 4-3 kaybetti. G Grubu’nda Yiğidolar, Slavia Prag, Cluj ve Ballkani’nin 4’er puanı bulunuyor. Temsilcimiz, rakibini yenip gruplarda puanını 7’ye çıkartmak istiyor.

Sivasspor 90+4’te kaybetti

BALKANİ-SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fadil Vokrri Stadyumu’nda oynanacak ve bu akşam saat 22.00’de başlayacak Balkani-Sivasspor maçını Avusturya Futbol Federasyonu’ndan Manuel Schuettengruber yönetecek. TV 8,5 ve EXXEN’den yayınlanacak…

MUHTEMEL İLK 11’LER

Balkani: Frasheri, Dellova, Jashanica, Thaqi, Sinani, Lindon, Gripshi, Korenica, Krasniqi, Rrahmani, Cardoso

Sivasspor: Ali Şaşal, Murat, Goutas, Aaron, Uğur, Robin, Hakan, Njie, Gradel, Saba, Yatabare

5 EKSİK VAR

Kırmızı-Beyazlılar’da Ballkani maçı öncesi 5 eksik oyuncu bulunuyor. Sakatlıkları süren Leke James, Ziya Erdal, Ahmed Musa, Samba Camara ile Fredik Ulvestadbu kritik müsabakada forma giyemeyecek.

26. MAÇ

Yiğidolar, Ballkani mücadelesiyle birlikte Avrupa kupalarındaki 26. maçına çıkacak. Yiğidolar, geride kalan 25 karşılaşmada 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 14 yenilgi aldı. Söz konusu müsabakalarda 27 gol atan Yiğidolar, ağlarında ise 48 gole engel olamadı

Sivasspor ilk galibiyetini İstanbul’dan aldı