Ümit Özdağ’dan sosyal medyada gündem olan fotoğrafa açıklama

Yayın tarihi: 26 Ağustos 2023 Cumartesi 10:43 am - Güncelleme: 26 Ağustos 2023 Cumartesi 10:44 am

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Bolu Abant’tan çektiği ve sosyal medyada gündem olan fotoğrafıyla ilgili konuştu. 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sabahın erken saatlerinde Bolu Abant’tan iki kare fotoğraf paylaştı. Özdağ, dün sabah saatlerinde sosyal medya hesabından paylaştığı tweetinde “Saat 09.30 Bolu’da Abant gölü kıyısındayım” mesajı ile iki fotoğraf karesine yer verdi.

Özdağ’ın çektiği fotoğrafta iki kadının yer alması bazı kullanıcılar tarafından eleştirildi ve “Kadınların fotografını neden izinsiz cekiyorsun?”, “Afganlar gibi neden kendinizi çekerken hanımefendileri çektiniz? Müsadeleri var mıydı?” gibi yorumlar yapıldı.

‘ARAMIZDA 25 METRE VAR, NİYE RAHATSIZ OLSUNLAR?’

Halk Tv’de, İrfan Değirmenci’nin Halk Meydanı programına konuk olan Özdağ, fotoğrafa dair açıklama yaptı ve şunları söyledi: “Dün akşam Bolu’da Abant’ta kaldım. Sabah da Abant Gölü’nün etrafında bir tur attık. O sırada birçok fotoğraf çektik. Çıktığımız platformun üstünde iki insan vardı, başka insan yoktu. Başka insan olsa başka insan kareye girerdi. Siz buradan çekilin arkamda durmayın mı demem gerekiyordu. Aramızda 25 metre var, niye rahatsız olsunlar ki? Rahatsız olması gereken şey ne biliyor musunuz? İnsanların metrobüste gizli gizli fotoğraflarını çekmek. Bundan rahatsız olmayanlar Türk kızlarının taciz edilmesinden rahatsız olmayanlar benim 25 metre arkamda durup çevreyi seyrederken kareye girenlerin fotoğrafının çekilmesinden rahatsız olmuşlar.”

Özdağ: Bursa Valiliği Türk bayraklı saygı duruşuna izin vermemekte direniyor