Ümit Özdağ’dan ‘İYİ Parti’ çıkışı: Çağrımıza yanıt alamadık

Yayın tarihi: 6 Aralık 2023 Çarşamba 6:22 pm - Güncelleme: 6 Aralık 2023 Çarşamba 6:22 pm

İYİ Parti’nin CHP’nin iş birliği yanıtına olumsuz yanıt vermesi gündemdeki yerini korurken Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da ‘üçüncü yol’ çağrısına yanıt gelmediğini söyledi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Nevşehir’de ziyaretlerde bulundu. Gazetecilere açıklamalarda bulunan Özdağ, ‘üçüncü yol’ için İYİ Parti’ye yaptıkları çağrıya henüz yanıt alamadıklarını söyledi.

Özdağ, şu ifadeleri kullandı:

“Bu seçimlerde Zafer Partisi’ne oy verirseniz belediyelerimizin kaynaklarından sığınmacı ve kaçaklara bir kuruş aktarmayacağız. Sığınmacı ve kaçakların dükkan açmalarına izin vermeyeceğiz. Türk esnafını sığınmacı yayılmasından koruyacağız. Ruhsatsız açılan bütün sığınmacı dükkanlarını kapatıp bir evde 5-6 ailenin oturmasına izin vermeyeceğiz. AKP ve CHP taraflarına oy vermek istemeyenlerin rahatlıkla oy verebileceği üçüncü bir seçeneğin ortaya çıkması anlamında İYİ Parti’ye yapmış olduğumuz reel politik ve iyi niyetli çağrıya henüz cevap alamadık. Umarım partinin yetkili kurullarında görüşme yaptıktan sonra bize olumlu bir cevapla dönerler ve görüşmelere devam ederiz.”

‘Akşener’in okuduğu ‘korkak yavaş’ şiiri Mansur Yavaş’a gönderme’ iddiasına İYİ Parti’den açıklama

Kaynak: TELE1