Ümit Özdağ’dan ağır hakaretler yağdıran eski AKP milletvekiline dava!

Yayın tarihi: 4 Ocak 2024 Perşembe 5:11 pm - Güncelleme: 4 Ocak 2024 Perşembe 5:11 pm

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “İnşallah dava açar” diyerek ağır hareketler eski AKP Milletvekili Aydın Ünal hakkında dava açtı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yandaş Tvnet kanalında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve Zafer Partisi destekçileri hakkında ağır hakaretlerde bulunan eski AKP Milletvekili Aydın Ünal hakkında dava açtığını duyurdu.

Ümit Özdağ ayrıca partisinin bütün il ve ilçe başkanları ile parti üyelerine Aydın Ünal hakkında suç duyurusunda bulunma çağrısı yaptı.

“MANEVİ TAZMİNAT DAVASI AÇIN”

Sosyal medya hesabından Ünal’ın konuşmasının videosunu paylaşan Özdağ, şu ifadeleri kullandı:

“Ümit Özdağ, kansız, batan haini, Zafer Partililer, Ümit Özdağ’ın kışkırttığı kitleler kafası çalışmayan, ahmak, ayak takımı, yüzeysel düşünen insanlarmış. İmam Hatip lisesi, edebiyat fakültesi ve Hak-İş basın danışmanlığından ibaret üstün kariyeri olan (bir dönem AKP Milletvekli) bana ve Zafer Partililere hakaret etmiş. Avukatım dün gece bu seviyesi düşük hakaretler ile ilgili dava açtı. Bütün Zafer Partisi il başkanları, ilçe başkanları ve parti üyelerine çağrımdır. Bu zat ile ilgili suç duyurusunda bulunun. Manevi tazminat davası açın.”

“VATAN HAİNİ, AHMAK, DÜŞÜNME YETENEĞİ YOK…”

Ahmet Ünal, Tvnet’te çıktığı yayında “İnşallah dava eder” diyerek ağır hakaretlerde bulunmuştu.

Ünal söz konusu yayında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Özellikle Ümit Özdağ denen o kansız -ki isterse dava açsın. Gider o mahkemede de sonuna kadar savunurum.- Ümit Özdağ bir vatan haindir. Vatana ihanetten mutlaka yargılanması gerekiyor. Bütün yaptıklarıyla Türkiye’ye zarar vermektedir. Türkiye’nin bağımsızlığına, istiklaline, toprak bütünlüğüne zarar vermektedir. Türkiye’yi ayrıştırmaktadır. Onun için inşallah dava eder de bunu gider mahkemede de anlatırım. Fakat O’nun tahrik ettiği, provoke ettiği kitlelerin ben Türkiye için ciddi bir sıkıntıya dönüşmekte olduğunu görüyorum. Yahu bunlar zaten kafası çalışmayan, ahmak, çok yüzeysel düşünen bir kitle. Bunu biliyoruz. Hani ayak takımı dediğimiz bir kitle. Yaptıklarının bir sonraki adımını düşünecek bir analiz yeteneği yok, bir düşünme yeteneği yok.”

 

Kaynak: TELE1