Ümit Özdağ: Soylu ile beni ortak programa davet edin

Yayın tarihi: 4 Ağustos 2022 Perşembe 10:44 pm - Güncelleme: 5 Ağustos 2022 Cuma 1:05 am

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Youtube üzerinden yayınlanan “Açık Mikrofon” programına konuk oldu. Özdağ, gençlerin kendisine yönelttiği soruları yanıtladı.

Youtuber Oğuzhan Uğur, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından “Genç Bakış” formatında bir program yapacağını duyurdu. Gençlerin, siyasi konuklara sorularını yönelteceği programın ilk konuğu Ümit Özdağ oldu.

Programın başında, Oğuzhan Uğur’a teklifte bulunan Özdağ, “Size bir teklifim var. Süleyman Soylu ile beni davet etsenize ortak programa” dedi. Uğur ise buna karşılık “Ben o topa girmem” dedi.

“YÜZDE 8 OY CİVARINDAYIZ”

Özdağ’ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Bizim stratejimiz bütün partilerden oy almak. Şu anda yüzde 8 oy civarındayız. Adlığımız oyun yüzde 30’u AKP’den yüzde 15’i MHP’den yüzde 17,5’i CHP’den, yüzde 7,5’i İYİ Parti’den.

“TARİKAT VE CEMAAT HAKİMİYETİNİ KALDIRACAĞIZ”

Bugün sağlık bakanlığının bir cemaatin kontrolünde olduğunu biliyoruz. Nasıl adalet bakanlığı bir başka cemaatin kontrolündeyse. Devlet paylaştırılmış. Devletten cemaat ve tarikat hakimiyetini kaldıracağız. Şu anda devlet kurumlarına el koymuş durumdalar.

“PEKER’İN İDDİALARININ DOĞRU OLDUĞUNU BİLİYORUM”

Sedat Peker iddialarına ilişkin bir soruyu yanıtlayan Özdağ, “Sedat Peker’in anlattıklarının doğru olduğunu biliyorum. Söylediklerinin önemli bir bölümü basında makaleler halinde yayınlanmıştı. Açıklamaları, bunların da tastiği oldu. Araştırmacı gazetecilerin anlattıkları bu kadar ilgiyle okunmamıştı.” dedi.

Ümit Özdağ’dan açlık grevindeki gazeteci için cezaevine çağrı!