Ümit Özdağ Mansur Yavaş’ta ısrarcı: Açıklamaları aday değilim anlamına gelmez

Yayın tarihi: 11 Nisan 2022 Pazartesi 8:57 pm - Güncelleme: 11 Nisan 2022 Pazartesi 8:57 pm

Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, katıldığı bir TV programında Cumhurbaşkanlığına aday olarak gösterdiği  ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın açıklamalarını değerlendirdi. Özdağ, “Açıklamaları aday değilim anlamına gelmez” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CnnTürk’te Ahmet Hakan’ın Tarafsız Bölge isimli programına konuk oldu. Ahmet Hakan, Ümit Özdağ’a Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı Cumhurbaşkanı adayı olarak göstermesinden sonra Yavaş’ın adaylık ile ilgili açıklamalarını hatırlattı.

ZAFER PARTİSİ OLARAK KENDİSİNİ EN ÜST KAMU GÖREVLİSİ OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ

Ümit Özdağ, Mansur Yavaş’ın bugün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte yaptığı basın toplantısındaki açıklamalarının aday değilim demek olmadığını iddia etti. Özdağ, “Ben Cumhurbaşkanı adayım değilim demiyor. Böyle bir açıklaması yok. Açıklamaları aday değilim anlamına gelmez. Yarın Millet İttifakı’nın liderleri toplanır Yavaş’ı aday gösteriyoruz derlerse. Mansur Bey hayır mı diyecek? Mansur Bey doğrusunu yapıyor. Yaptığı açıklamada en ufak yanlış görmüyorum. Bulunduğu pozisyonda doğru hareket ediyor. Kamu görevlisi olarak görüyorum diyor. (Yavaş’ın kamu görevlisiyim açıklaması) Biz de Zafer Partisi olarak en üst kamu görevlisi makamı olan makamda kendisini görmek istiyoruz” dedi.

 

Mansur Yavaş adaylık tartışmasına noktayı koydu