Ümit Özdağ Mansur Yavaş’ta ısrarcı: Açıklamaları aday değilim anlamına gelmez
11 Nisan 2022 Pazartesi
Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, katıldığı bir TV programında Cumhurbaşkanlığına aday olarak gösterdiği ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın açıklamalarını değerlendirdi. Özdağ, “Açıklamaları aday değilim anlamına gelmez” dedi.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CnnTürk’te Ahmet Hakan’ın Tarafsız Bölge isimli programına konuk oldu. Ahmet Hakan, Ümit Özdağ’a Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı Cumhurbaşkanı adayı olarak göstermesinden sonra Yavaş’ın adaylık ile ilgili açıklamalarını hatırlattı.
ZAFER PARTİSİ OLARAK KENDİSİNİ EN ÜST KAMU GÖREVLİSİ OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ
Ümit Özdağ, Mansur Yavaş’ın bugün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte yaptığı basın toplantısındaki açıklamalarının aday değilim demek olmadığını iddia etti. Özdağ, “Ben Cumhurbaşkanı adayım değilim demiyor. Böyle bir açıklaması yok. Açıklamaları aday değilim anlamına gelmez. Yarın Millet İttifakı’nın liderleri toplanır Yavaş’ı aday gösteriyoruz derlerse. Mansur Bey hayır mı diyecek? Mansur Bey doğrusunu yapıyor. Yaptığı açıklamada en ufak yanlış görmüyorum. Bulunduğu pozisyonda doğru hareket ediyor. Kamu görevlisi olarak görüyorum diyor. (Yavaş’ın kamu görevlisiyim açıklaması) Biz de Zafer Partisi olarak en üst kamu görevlisi makamı olan makamda kendisini görmek istiyoruz” dedi.
Benzer Haberler
“En çok yolsuzluk kim yapar anketinden ne çıkar” sorusuna Gökçek’ten cevap: Melih Gökçek
18/05/2022 23:38
Özdağ’dan Davutoğlu’na: Ankara Garı’na bomba nasıl geldi, biliyorsunuz açıklayın
16/05/2022 13:42
Mansur Yavaş yolsuzlukları açıkladı AKP’li üye masayı yumrukladı
14/05/2022 12:15
Ümit Özdağ: Haziran-Kasım sürecine benzer şiddet dalgasını sığınmacılar üzerinden planlıyorlar
09/05/2022 12:06
Yeniden Refah Partisi de Mansur Yavaş’ı işaret etti
09/05/2022 11:49
Ümit Özdağ’dan Melih Gökçek’e: Seni perişan ederim
09/05/2022 8:44