Ümit Özdağ deprem felaketindeki o fotoğrafı hatırlattı! “Biz bir milletiz”

Yayın tarihi: 25 Mayıs 2023 Perşembe 7:19 pm - Güncelleme: 25 Mayıs 2023 Perşembe 7:19 pm

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Habertürk'ün konuğu oldu.

Özdağ, Türkiye'nin Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı olarak kutuplaştığıını belirterek bu durumun tehlikeli olduğunu söyledi.

Siyaset sebebiyle Türk halkının kutuplaşmaya itilse de bir ve bütün olduğunu ifade eden Özdağ, deprem felaketindeki akıllara kazanın bir fotoğrafı hatırlattı.


Hatay Antakya'da Türkiye Komünist Partisi'nin (TKP) kurduğu kriz masasından yemek alan Finike Ülkü Ocakları üyesini anlatan Özdağ, şunları dile getirdi:


"Son deprem göstermiştir ki Türk milleti birdir ve bütündür. Eğer Komünist Partisi'nin kurmuş olduğu aşhaneye Ülkü Ocaklı genç yemek için sıraya girip, Komünist Partili genç yemek uzatıyorsa biz bir milletiz. Nerede depremde, siyasetin üstünde"

KILIÇDAROĞLU BÜYÜK BİR SÜPRİZ YAPACAK


Özdağ, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda Kılıçdaroğlu'nun büyük bir sürprizle de seçimi kazanacağını söyledi. Özdağ, "Türk halkı sığınmacıların gitmesi için iradesini sandığa yansıtacak" dedi.


HDP'YE OY VEREN SEÇMENLER DE ZAFER PARTİSİ'Nİ DESTEKLİYOR


Zafer Partisi lideri, daha önce HDP'ye oy veren Adana, Mersin, İstanbul ve Gaziantep'teki seçmenin partisine destek verdiğini söyledi. Özdağ, "Çünkü buradaki seçmenler 'İşimizi kaybediyoruz, bizim aldığımız asgari ücretin yarısını sığınmacılar alıyor, işssiz kalıyoruz" diyor" ifadelerini kullandı.









" />

Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, deprem felaketinde TKP’nin kriz masasından yemek alan Finike Ülkü Ocakları üyesini hatırlatarak, “Biz bir milletiz, bu siyasetin üstünde” dedi.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na desteğini açıklayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Habertürk’ün konuğu oldu.

Özdağ, Türkiye’nin Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı olarak kutuplaştığıını belirterek bu durumun tehlikeli olduğunu söyledi.

Siyaset sebebiyle Türk halkının kutuplaşmaya itilse de bir ve bütün olduğunu ifade eden Özdağ, deprem felaketindeki akıllara kazanın bir fotoğrafı hatırlattı.

Hatay Antakya’da Türkiye Komünist Partisi’nin (TKP) kurduğu kriz masasından yemek alan Finike Ülkü Ocakları üyesini anlatan Özdağ, şunları dile getirdi:

“Son deprem göstermiştir ki Türk milleti birdir ve bütündür. Eğer Komünist Partisi’nin kurmuş olduğu aşhaneye  Ülkü Ocaklı genç yemek için sıraya girip, Komünist Partili genç yemek uzatıyorsa biz bir milletiz. Nerede depremde, siyasetin üstünde”

KILIÇDAROĞLU BÜYÜK BİR SÜPRİZ YAPACAK

Özdağ, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda Kılıçdaroğlu’nun büyük bir sürprizle de seçimi kazanacağını söyledi. Özdağ, “Türk halkı sığınmacıların gitmesi için iradesini sandığa yansıtacak” dedi.

HDP’YE OY VEREN SEÇMENLER DE ZAFER PARTİSİ’Nİ DESTEKLİYOR

Zafer Partisi lideri, daha önce HDP’ye oy veren Adana, Mersin, İstanbul ve Gaziantep’teki seçmenin partisine destek verdiğini söyledi. Özdağ, “Çünkü buradaki seçmenler ‘İşimizi kaybediyoruz, bizim aldığımız asgari ücretin yarısını sığınmacılar alıyor, işssiz kalıyoruz” diyor” ifadelerini kullandı.

‘Erdoğan kazanırsa ne olur’ sorusuna Ümit Özdağ’dan net cevap