Ümit Özat’tan ‘LPG’ci Taylan’ yorumuna tepki

Yayın tarihi: 29 Haziran 2021 Salı 3:44 pm - Güncelleme: 29 Haziran 2021 Salı 3:47 pm

Ümit Özat, ‘Powered by pride’ yazılı tişörtü nedeniyle hedef gösterilen Galatasaraylı Taylan Antalyalı için ‘LPG’ci Taylan’ diyen takipçisine tepki gösterdi.

Eski Fenerbahçeli futbolcu ve teknik direktör Ümit Özat, bir takipçisinin üzerinde gökkuşağı renkleri bulunan ‘Powered by pride’ yazılı tişörtle paylaşımda bulunduğu için hedef gösterilen  Galatasaraylı futbolcu Taylan Antalyalı’yla ilgili yaptığı ‘LPG’ci Taylan’ yorumuna tepki gösterdi.

Özat, Twitter hesabından, “Çocuklara ve kadınlara ve hayvanlara, sana zararı olmayan diğer tüm canlılara dokunma arkadaşım. Çok mu zor ya? İnsan olarak geldiğin dünyada senden tek beklenen insan gibi yaşayıp sonra da ölüp gitmen. Yazık ki onu bile beceremiyorsun” paylaşımı yaptı.

Bir kullanıcı bu mesajın altına “Lpgci taylana ne dersin?” diye yazdı. Özat, takipçisine, “Onun adı LGBT kardeşim ve bize sadece böyle bir şeye saygı duyduğu için ‘Helal olsun’ demek düşer. Herkes herkese saygı duymak zorunda. Sen de o LPG’yi bir tarafına takarsın artık. Böylece daha az yakmış olursun hem” diye yanıt verdi.

Öte yandan Özat’ın takipçisini tweet’inin bir süre sonra ‘kullanım dışı’ olduğu görüldü.

TIKLAYIN – Galatasaray’dan Taylan Antalyalı’ya destek