Ümit Karan’dan Hakan Şükür’e sert sözler!

Yayın tarihi: 12 Haziran 2020 Cuma 3:41 pm - Güncelleme: 12 Haziran 2020 Cuma 3:41 pm

Eski Galatasaray’lı futbolcu Ümit Karan, Hakan Şükür ile yaşadığı gerginliği anlatırken “Kimse bana inanmıyordu o zaman. Hep suçlu ben oluyordum ama adalet yerini bulduğu zaman bazı insanlar ülkesiz kalır” ifadelerini kullandı.

Medya Radar’dan Figen Balcı ile yaptığı röportajda Hakan Şükür ile yaşadığı gerginliğin sorulması üzerine, “Hakan Şükür’ün reklamını yapmak istemiyorum” diyen Karan, “Beni rahat bıraksalardı çok daha iyi yerlere gelirdim. Çok zorluklarla mücadele ettim. Kolay değildi yani. Beni yemeye çok çalıştılar. Çok kadro dışı kaldım ama yine de epeyce katkım oldu takıma. O zamanlar söylüyordum ya ben farklı şeyler peşindeler diye. Kimse bana inanmıyordu o zaman. Hep suçlu ben oluyordum ama adalet yerini bulduğu zaman bazı insanlar ülkesiz kalır” dedi.

“GALATASARAY’DA BANA BASKI YAPILMASAYDI DAHA UZUN YILLAR FUTBOL OYNARDIM”

Figen Balcı’nın  “Galatasaray’da bu baskıları yaşamasaydın aktif futbol hayatın daha uzun süre devam edebilir miydi?” sorusuna yanıt veren Karan, Yüzde yüz ederdi çünkü hakikaten çok erken bıraktım, futboldan keyif almamaya başladım. Gibi gibi bir sürü olaylar vardı. Ona rağmen iyi dayandım diyebilirim. Yani 150 gol attıysam belki bu 250 gol olabilirdi” diye konuştu.

 

Röportajın tamamı için tıklayın.