Ulusal ve evrensel baş çapkın Ekrem Şerbet’in baş döndürücü yaşamı

Yayın tarihi: 7 Eylül 2021 Salı 4:34 pm - Güncelleme: 7 Eylül 2021 Salı 4:34 pm

Sayıl Cengiz Gündoğdu

Bu tatsız günlerde siz aziz okurlarıma neşeli ve heyecanlı birkaç saat geçirtmek amacıyla Ulusal ve Evrensel Çapkın Ekrem Şerbet’ten söz edeceğim. Ekrem Şerbet ile ilgili bir nehir kitap yayınlandı. Yazımda bu kitapta anlatılan baş döndürücü öyküleri özetleyeceğim. 

Ulusal ve Evrensel Çapkın Ekrem Şerbet, meşhur artist (Ş) ile yaşarken, yine meşhur model (B) ile adaya gider.  Ancak burada çözülmesi gereken bir sorun vardır.  O sorun şudur: Şerbet, (Ş) ile ilişkisi sürerken mi adaya gitti yoksa (Ş) ile ilişkisi bittikten sonra mı (B) ile adaya gitti. Ve nasıl oldu da (B) ile gittiği adadan dansöz (C) ile Moda’ya döndü. Ve fakat ünlü sosyete yazarı Mehmet İzsürer’e göre Şerbet adadan Moda’ya (C) ile gitmedi. Gerçi (C) ile Moda’da görüldü ama bu kamuflajdı. Şerbet aslında Moda’ya sosyete güzeli (Z) ile geldi. Bununla da birlikte Ekrem Şerbet Sarıyer’de iççamaşırı güzeli seçilen (T) ile görüldü. 

Bilimum sosyete yazarları Ekrem Şerbet’i (T) ile suçüstü yapmak için Sarıyer de balıkçıları dolaşırken Ekrem Şerbet uzun bacak güzeli seçilen (E) ile Gökova’da balık yiyordu. Ve fakat İnce Bel Güzeli seçilen (Ş) ile köyceğizde şarap içiyordu.

Ulusal ve Evrensel Baş Çapkın Ekrem Şerbet Türkiye’de kendini izleyen sosyete yazarlarından usandı. Ekrem dingin bir yaşam istiyordu. Ve Londra’ya gidiyor. Londra’da ünlü bir kafede artist (C.B.S.) ile viski içerken görülüyor. Ancak Paris’te Limonata Güzeli seçilen (F) ile dolaşıyor. Ekrem Şerbet izini bu noktadan sonra kaybettiriyor. Ancak bir süre sonra Avusturalya Haber Ajansı şu haberi dünra basınına duyuruyor.  Türk asıllı olduğu söylenen bir şahıs (E.Ş.) Avusturalya’nın Zakkum Güzeli şöhretli (Z.G.B.) ile görülüyor. Bu yüzden Avusturalya’lı çapkın (J.H.T.J.L.) ile (E.Ş) kapışıyorlar. Bunun üzerine Avusturalyalı çapkınla Türkiyeli çapkının yandaşları birbirine giriyorlar. Ülkenin huzuru için bizim çapkın (Ş.E.) yurdışına sürülüyor ve biz Çapkın’ı Japonya da görüyoruz. Yanında Japon Kimono güzeli (Ki Yo Zi Ke) ile görülüyor. Ve fakat Ekrem Şerbet Japonya’da sopayla yemek yiyemiyor. Hindistana geçiyor. Hintli Ganj Güzeli (La Ma Ha ) ile katarda görülüyor. 

Katarda şeyhlere villa satan Ekrem, Paris’te Sen Nehri Güzeli’yle dolaşırken yatay bir geçişle Cihangir’e geliyor. Fındıklı Güzeli (G) ile Cihangir’den Fındıklı’ya inerken (G)’nin ayağı burkulur. Bunun üzerine Ekrem Şerbet (C)’yi kucağına alır. Merdivenlerden inip arabaya binerken, ünlü Popo Güzeli seçilen (J) poposuna üç şaplak atarak sen buna değersin der. Bunun üzerine Ekrem Şerbet (J) iyi Karaköy’de yakalar ve Antalya’da görünürler.  Ancak Ekrem Şerbet kozmik bir geçişle Kıbrıs’a gider.

Gençliğinde Kıbrıs Türk’tür Türk kalacaktır diye yürür, daha sonrasında ya Kıbrıs ya Taksim diye yürür. Bu yürüyüşü sırasında eskiciden aldığı ayakabı ayağına bol gelir ve ayağından çıkar. Ayakabısını bulamayınca aksamamak için sol tekini de kendi çıkarır. Ya Kıbrıs ya ölüm diye bağıra çağıra Taksim Meydanı’na yürürler. Taksim’de Kıbrıs için yalın ayak yürüyen gencin özverisi gözleri yaşartır. Hemen iki çift ayakabı alınır Ekrem’e. Bunun için bir tören düzenlenir. İlk ayakabı için yapılan törende Ekrem Şerebet İlk (iş)ine orada başlar. Bir genç kızı muallebiciye götürür. Böylece ekremin baş döndürücü serveni başlar. 

Not: İş adamı (K)nın  doğum gününe katıldım, şarkıcı (B)ni şarkılarına bayıldım. Non stop tobe.

Katkıda bulunanlar

Editör: Selma

Düzelti: Zeyla

Düzenleme: Şeyla

Senaryo: Belma

Yazı: Tayla