Uludağ’a girişlerde HGS dönemi

Yayın tarihi: 9 Mart 2022 Çarşamba 6:27 pm - Güncelleme: 9 Mart 2022 Çarşamba 6:27 pm

Doğa Koruma ve Milli Parklar 2. Bölge Müdürlüğü yaptığı açıklamayla Uludağ Milli Parkı’nda nakit giriş gişelerinin kaldırıldığını ve bundan böyle HGS ile ödeme yapılacağını duyurdu.

Doğa Koruma ve Milli Parklar 2. Bölge Müdürlüğü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Uludağ’a giriş ücretlerinin artık Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) ile ödeneceğini duyurdu.

Araçlarında HGS bulunmayan vatandaşların giriş ücretlerinin plakalarına yansıtılacağı ve e-devlet üzerinden takip edilerek borcun PTT şubelerine ödenebileceği aktarılan paylaşımda, şu ifadeler kullanıldı: “Ayrıca, Milli Parklara ücretsiz giriş hakkı bulunan engelli, gazi, şehit yakını (araç ruhsat ve kimlik bilgileri engelli, gazi, şehit yakını adına kayıtlı olmak koşuluyla) ile Tarım ve Orman Bakanlığı personeli, uludagmp.dkmp@tarımorman.gov.tr adresine kurum, engelli veya gazi kimlik fotokopileri ile araç ruhsat bilgileri, TC kimlik numaralarını gösterir dilekçelerini mail atmaları halinde Uludağ Milli Parkı’na ücretsiz giriş yapmaya devam edeceklerdir.”

OGS kaldırıldı