Ülkücü vatandaş: Erdoğan’a oy veren elimi kesip Türk milletinden özür dilemem lazım

Yayın tarihi: 5 Şubat 2023 Pazar 10:35 am - Güncelleme: 5 Şubat 2023 Pazar 10:35 am

MHP dışında hiçbir partiye oy vermediğini söyleyen bir vatandaşın sokak röportajında gösterdiği tepki gündem oldu. Ekonomik krize isyan eden vatandaş, “Şu elimi kesmem lazım benim Erdoğan’a oy verdiğim için. Türk milletinden özür dilemem gerekiyor” dedi.

Ülkenin içinde bulunduğu duruma dört bir yandan tepki geliyor. Bu kez, 2018 yılında “Bir oy Erdoğan’a bir oy Devlet Bahçeli’ye” diye çalıştığını belirten yurttaşın isyanı gündem oldu. Sokak röportajında “Erdoğan’a oy veren elimi kesip Türk milletinden özür dilemem gerekiyor” diyen vatandaş şunları ifade etti:

“Ben dedem emekli olduğunda kamudan 2 daire alıyordu. Benim babam bir daire alıyordu. Ben de kamudayım. Bugün yarım araba alamıyorsun. Bu bir. Kılıçdaroğlu şunu yaptı, bunu yaptı diyorlar. Vallahi de billahi de daha ilk defa Kılıçdaroğlu’na oy vereceğim. MHP dışında hiçbir partiye oy vermem. Bugün ben Kılıçdaroğlu’nun ailesiyle alışverişe gittiğini görüyorum. Benim evimden daha küçük bir evde yaşıyor, memur gibi. Kapımın önünde arabam yatıyor. Ben işe otobüse gidiyorum, ekonomik kriz var. Vallahi billahi 2018 seçimlerinde bir oy Erdoğan’a bir oy Devlet Bahçeli’ye diye Ülkü Ocakları ile 81 vilayette çalışma başlattık. Şu elimi kesmem lazım benim Erdoğan’a oy verdiğim için. Türk milletinden özür dilemem gerekiyor.”

Sokak röportajında saniyeler içinde geri adım attı