“Çete ve rant işlerine bulaşan Ülkü Ocakları kapatılmalıdır” çağrısı yapan Yenilik Partisi lideri Öztürk Yılmaz’a MHP’den sert bir yanıt geldi. Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Yılmaz’a “Çakal yüreği yutmuş” diyerek seslendi.

Yenilik Partisi Genel Başkanı ve 26-27. Dönem Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, “Suç örgütlerinin yuvası haline” geldi diyerek, Ülkü Ocakları’nın kapatılması yönünde çağrı yaptı.

Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“İdealine samimi bağlı ve şiddeti reddeden vatansever ülkücüleri tenzih ediyorum. Onlara tek sözüm yok ve olamaz da! Çok iyi dostlarım var ve samimi insanlar!  Konu ülkücüler değil, Ülkü Ocakları.  Ülkü Ocakları kapatılmalı!  Terör, uyuşturucu, mafya, rant ve çete haline dönüştü!  Devlet içinde devlet olmaz! PKK dağda askerlerimizi şehit ediyor,  Ülkü Ocaklarındaki mafyalar da biz siyasetçileri şehirde öldürüyor! Arkalarında bazı siyasi partiler var! Bu nedenle, suça karışanları yargılatamıyoruz!  Her taşın altından bunlar çıkıyor! Bana dönük suikastte de Ülkücü mafyacılar taşeron olarak kullanıldı. Sinan Ateş dosyası da aynı!  Böyle devlet olur mu? Böyle hukuk olur mu? Böyle adalet olur mu?  Bu yapı kesinlikle kapatılmaldır! Benzer yapılar da…”

MHP’DEN SERT SÖZLER

Yılmaz’ın çağrısına MHP’den sert yanıt geldi geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya Öztürk, Yılmaz’ı ağır sözlerle hedef alarak şunları söyledi:

“Ülkü Ocakları kapatılsın diyebilen çakal yüreği yutmuş Öztürk Yılmaz, sana onursuz demiyorum çünkü onursuzluk insana has bir iç değer yoksunluğu halidir ve bugüne kadar bu sıfatla anılanlara hakaret olur.  Sana insan dışı yaratık da demiyorum çünkü mahlukatın da yaratılışı gereği bir değeri vardır. Türk milleti; vatanına, milletine, dinine sahip çıkan ve bu değerler uğrunda serden geçebilen, şehadete giderken dahi “kızıl elmaya kızıl elmaya” diye haykırabilen, gençliğe Türkiye Yüzyılını Türk Devri yapma şuuru aşılayan Türk Gençliğinin eğitim ve kültür yuvası Ülkü Ocaklarını da bilir, Musul’daki stratejik rezilliğinden dolayı seni de..! Rezilliğinle ünlendin, zırvalarınla kepaze oldun!”

Öztürk Yılmaz, sosyal medyada Karakaya’nın yanı sıra çok sayıda MHP ve Ülkü Ocakları yöneticisi tarafından da hedef gösterildi.

“SENDEN DANA ÇOBANI OLMAZ

Öztürk bunun üzerine Karakaya’ya sözlerini alıntılayarak bir yanıt verdi. “Şu üsluba bak! Terör estiriyor aklınca!” diyen Yılmaz, Karakaya’ya “Feriştahın gelsin!  Sen kimsin de kimi tehdit ediyorsun? Bu yazdıklarını da unutma! Seni kim profesör yapmış? Senden dana çobanı olmaz!  Yalaka! Zoruna gitti değil mi? Çünkü, bu pisliğin ta içindesin sen de!” ifadeleriyle seslendi. Yılmaz, sözlerini “Boşuna demiyoruz! Ülkü Ocakları Kapatılacak!” diye tamamladı.

80’ler MHP davası avukatı Mehmet Saral: MHP’nin içinde gizli bir el ülkücülerin birbirini öldürmesini istiyor

Öztürk Yılmaz, Yenilik Partisi, MHP, Ülkü Ocakları

“Çete ve rant işlerine bulaşan Ülkü Ocakları kapatılmalıdır” çağrısı yapan Yenilik Partisi lideri Öztürk Yılmaz’a MHP’den sert bir yanıt geldi. Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Yılmaz’a “Çakal yüreği yutmuş” diyerek seslendi.