Ülkü Ocakları EYT açıklaması yapılan meydanı gül suyu ile yıkadı

Yayın tarihi: 17 Ocak 2022 Pazartesi 9:55 am - Güncelleme: 17 Ocak 2022 Pazartesi 9:55 am

Emeklilikte Yaşa Takılanlar’ın (EYT) Kastamonu Nasrullah Meydanı’ndaki basın açıklamasının ardından Kastamonu Ülkü Ocakları, “fitne tohumlarını temizliyoruz” diyerek meydana gül suyu dökerek yıkadı.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT), 81 ilde eş zamanlı olarak “EYT’liler lütuf değil kazanılmış haklarını istiyor” sloganıyla basın açıklaması gerçekleştirdi. Kastamonu’da Nasrullah Meydanı’nda gerçekleştirilen basın açıklamasına Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu Merkez İlçe Başkanı İlke Karabacak ve CHP’li yurttaşlar da destek verdi.

EYT’lilerin düzenlediği basın açıklamasının ardından Kastamonu Ülkü Ocakları, Nasrullah Meydanı’nı gül suyu döküp yıkadı.

Nasrullah Meydanı’nı gül suyu döküp ellerindeki fırçalarla temizledikleri görüntüleri sosyal medya hesaplarında paylaşan Kastamonu Ülkü Ocakları şu ifadeleri kullandı:

“Nasrullah Meydanı’nda zillete mensup bir grup tarafından ekilmeye çalışılan fitne tohumları gül suyu ile yıkanarak temizlenmiştir. Tarihi ve kültür mirasımız Nasrullah Meydanı milli birlik ve beraberliğimizin temelidir, kirletemezsiniz”

Kadın şarkıcıların kıyafetlerini hedef alan Yıldızhan’a tepki: Ağlıyor şu anda!