Ülke felaket yaşarken AKP’li bakanın eşi ‘Vur patlasın, çal oynasın’ eğlenceye gitti

Yayın tarihi: 6 Şubat 2020 Perşembe 4:00 pm - Güncelleme: 6 Şubat 2020 Perşembe 5:22 pm

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu kayak yaptı diye hedef gösteren yandaş medya AKP’li Bakan Mehmet Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un görüntülerini görmedi. Cumhuriyet Halk Partisi eski Milletvekili Barış Yarkadaş, Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un yeni bir skandalını daha ortaya çıkardı. Pervin Ersoy’un görüntüleri AKP’li Metiner’i de isyan ettirdi.

CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş, Bakan eşinin ‘Vur patlasın, çal oynasın’ görüntüsünü yayınladı. CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş, Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un çığa rağmen katıldığı eğlencenin videosunu yayınladı ve eleştirdi. Öte yandan, söz konusu görüntülerin bu sabah paylaşıldığı öğrenildi.

Turizm Bakanı’nın eşinden skandal paylaşım için yeni açıklama: Eşim çok kızdı bana, destek olmadı

YARKADAŞ PAYLAŞINCA, GÖRÜNTÜLERİ SİLDİLER

Yarkadaş’ın görüntüleri sosyal medyada paylaşmasının ardından, görüntülerin instagram hesaplarından kaldırıldığı görüldü.

Barış Yarkadaş, sosyal medya hesabında şu ifadeleri kullandı:

  • 1- Turizm Bak. M. Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’dan ikinci skandal! Kurban Bayramı’nda yardımcısına 100 dolar verip elini öptüren Pervin Hanım, çığ altında kalan 33 yurttaşımızın cenazeleri bile kalkmamışken, Kars’ta ‘vur patlasın çal oynasın’ diyerek eğleniyor. (Beyaz montlu, gözlüklü)
  • 2- Geziye katılan bir kişinin hesabında gördüğüm video sonrası, Pervin Ersoy’un instagram sayfasına da girdim. Kars’ta şarkılara eşlik eden ve eğlendiği görülen Sn. Ersoy, siyah zemin üzerine yazdığı yazıda ise “Yaşadığımız üzüntüler yüzünden paylaşımlarıma ara veriyorum” diyor.

MEHMET METİNER: BAKAN EŞİNİN BU GÖRÜNTÜLERİNDEN UTANÇ DUYUYORUM

AKP’li Mehmet Metiner, Barış Yarkadaş’ın paylaştığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak, “Tam bir rezalet… Ekrem İmamoğlu’nunkinden bin kat daha utanç verici bir durum… Şiddetle ve hiddetle kınıyorum! Reis’in davasına/partisine darbe vurmak için başka bir şey yapmaya gerek yok… Bakan eşinin bu görüntülerinden utanç duydum… Biz bu değiliz… Çok yazık” dedi.