Ukrayna’da havalimanına füze isabet etti
24 Şubat 2022 Perşembe
Rusya Devlet Başkanı Putin, yaptığı ulusa sesleniş konuşmasında Donbass’a yönelik askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Bölgeden de ardı ardına patlama görüntüleri gelmeye başladı.
Rusya ile Ukrayna arasında devam eden gerilim sonunda askeri harekat başladı. Rusya Devlet Başkanı Putin, yaptığı ulusa sesleniş konuşmasında Donbass’a yönelik askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Putin, “Rusya’nın NATO’nun genişletilmemesi konusunda bir uzlaşmaya varma girişimleri boşa çıkarıldı. İttifakın genişlemesiyle birlikte durum daha tehlikeli hale geliyor. Artık buna sessiz kalamayız” ifadelerini kullandı.
HAVALİMANINA FÜZE ATILDI
Ukrayna’nın batısında bulunan Ivano-Frankivsk’teki havaalanındaki görüntüler şoke etti. Rusya tarafından atıldığı söylenen füze havalimanındaki bir binanın tam arkasına düşerek büyük bir gürültüyle patladı.
Son Dakika! Flaş… Rusya, Ukrayna’da askeri operasyon başlattı
Benzer Haberler
Rusya’dan dolar ve euro dışındaki dövizler için karar
20/05/2022 10:18
Geçmişten ders alındı mı?
20/05/2022 10:05
Finlandiya ve İsveç liderlerini ağırlayan Biden, Erdoğan’la görüşmeyecek
20/05/2022 9:27
Rusya Portekizli diplomatları sınır dışı etti
19/05/2022 15:42
Google’ın iştiraki Rusya’da iflas sürecini başlattı
19/05/2022 12:04
Bush’un ‘dil sürçmesi’ gündem oldu: Irak’ın acımasız işgali…
19/05/2022 10:04