Uğur’un çalınan bisikleti bulundu

Yayın tarihi: 26 Aralık 2021 Pazar 1:13 pm - Güncelleme: 26 Aralık 2021 Pazar 1:13 pm

Sultangazi’de, tekerlekli bisikleti çalınan engelli genç Uğur Karakış için polis ekipleri seferber oldu. Ekipler, Uğur’un yürümesi için ihtiyaç duyduğu bisikleti bularak engelli gence teslim etti. Bisikleti çalan kişiler ise gözaltına alındı.

50. Yıl Mahallesi’nde oturan 28 yaşındaki Uğur Karakış özel yapım engelli bisikletini, binanın girişinde her zamanki yerine bırakarak evine girdi. Karakış’ın kardeşi markete gitmek için çıktığında bisikletin yerinde olmadığını fark etti. Sokaktaki güvenlik kamerasına bakıldığında Uğur Karakış’ın engelli bisikletinin iki kişi tarafından çalındığı belirlendi.

Karakış’ın şikayeti üzerine çalışmalara başlayan Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı polis ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek, bisikletin M.K, tarafından çalındığını tespit etti. Ekipler, M.K.’yı Sultançiftliği Mahallesi’nde gözaltına aldı. Çalınan bisiklet ise ekipler tarafından Uğur Karakış’a teslim edildi.

Uğur Karakış, ayakları gibi gördüğü üç tekerlekli engelli bisikletinin bulunmasından dolayı mutlu olduğu belirterek, polise teşekkür etti. Karakış, “Bisikletim bulundu. Çok mutluyum. Polisimiz beni çok etti. Allah’ta onları mutlu etsin” dedi.

 

Yürüme engeli bulunan Uğur’un ‘ayaklarını’ çaldılar