Uğuroğlu: Kılıçdaroğlu ve Akşener’in yerinde olsam Akar ve Soylu’ya kesinlikle randevu vermezdim

Yayın tarihi: 18 Şubat 2021 Perşembe 10:12 am - Güncelleme: 18 Şubat 2021 Perşembe 10:20 am

Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu, “Ben Kılıçdaroğlu ve Akşener’in yerinde olsam Akar ve Soylu’ya kesinlikle randevu vermezdim. Çünkü genel başkanların muhatabı Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’dır” ifadesini kullandı.

Orhan Uğuroğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İyi Parti lideri Meral Akşener’e verdiği Gara bilgilendirmesiyle, “Çok açık ve net şekilde düşüncemi söyleyeyim. Ben Kılıçdaroğlu ve Akşener’in yerinde olsam Akar ve Soylu’ya kesinlikle randevu vermezdim.Çünkü genel başkanlar Kılıçdaroğlu’nun ve Akşener’in muhatabı Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’dır” düşüncesini dile getirdi.

Uğuroğlu, “Bakanların hiçbirinin Meclis’e karşı sorumluluğu yok, güven oyu almıyorlar ve Meclis’e hesap bile vermiyorlar. Meclis’e karşı hesap vermesi gereken sorumlu tek kişi olan Cumhurbaşkanı Erdoğan neden genel kurulda bilgi vermiyor?” diye sordu.

Uğuroğlu, bakanların Bahçeli’ye Gara bilgilendirmesi yapmamasıyla ilgili ise, “Unutmadan sorayım, Hulusi Akar ve Süleyman Soylu MHP’yi ve Devlet Bahçeli’yi neden ziyaret edip bilgilendirmediler? Bahçeli neden tepkisiz?” sorusunu sordu.

YAZININ TAMAMI