Uğur Dündar’dan İsmail Küçükkaya hakkında ilk yorum

Yayın tarihi: 10 Haziran 2019 Pazartesi 3:26 pm - Güncelleme: 10 Haziran 2019 Pazartesi 10:43 pm

Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım’ın ortak yayınının detayla belli oldu. Yayın 26 Haziran saat 21:00’da başlayacak ve Gazeteci İsmail Küçükkaya tarafından yönetilecek. Daha önce ismi geçen Uğur Dündar, İsmail Küçükkaya’nın moderatörlüğünü sosyal medya hesabından yorumladı.

Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım’ın ortak yayınının detayla belli oldu. Daha önce ismi geçen Uğur Dündar, İsmail Küçükkaya’nın moderatörlüğünü sosyal medya hesabından yorumladı.

Uğur Dündar’dan yeni açıklama: Küçükkaya ne İsa’ya ne de Musa’ya yaranacak…

AKP’li Mahir Ünal ve CHP’li Engin Altay, 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesinde Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım arasında yapılması planlanan ortak yayınla ilgili açıklama yaptı.

Ortak yayının ayrıntıları belli olmasından sonra Ekrem İmamoğlu’ndan ilk açıklama

İki tarafın da imzaladığı protokole göre; tarihi yayın 16 Haziran Pazar günü saat 21:00’da Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde yapılacak. Programın moderatörlüğünü ise gazeteci İsmail Küçükkaya yapacak.

Uğur Dündar neden çekildiğini tüm detaylarıyla anlattı

Daha önce program için kendisine teklif götürülen Uğur Dündar, İsmail Küçükkaya’yı twitter hesabından kutladı. Dündar, “Tarihi açık oturumda moderatörlük görevini üstlenecek olan @KucukkayaIsmail kardeşimi kutluyor, E.İmamoğlu-B.Yıldırım buluşmasının demokrasimiz için güzel gelişmelerin başlangıcı olmasını diliyorum.” notunu paylaştı.