Uğur Dündar’dan Aslı Baykal’a yanıt: Teklifinizi reddettim

Yayın tarihi: 28 Haziran 2021 Pazartesi 4:17 pm - Güncelleme: 28 Haziran 2021 Pazartesi 5:38 pm

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal, duayen gazeteci Uğur Dündar için bir iddia ortaya attı.

Halk TV yönetiminde olan Aslı Baykal, “Yayın yönetmeni olmak istediniz, reddedince hakkınızı helal etmez oldunuz” dedi. Baykal ayrıca Dündar’ın masraflarının da kanal tarafından karşılandığını söyledi.

Aslı Baykal’a yanıt veren Dündar, iddiaları yalanladı. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan dündar şunları söyledi:

“Aslı Baykal,Halk TV’ye Genel Yayın Yönetmeni olmak istediğimi kabul görmeyince de hakkımı helâl etmediğimi söylemiş. Aslı Hanım,babanız siz ve Şaban Sevinç’in önünde bana hisse vermeyi ve Yönetim Kurulu’na almayı teklif ettiğinde ‘Akçeli işlere girmem” deyip reddeden kişi benim! Sn.Aslı Baykal, Halk TV’ Baykal ailesininken, 7yıl boyunca tek kuruş almadan reyting rekorlu programlar yaptım. Acaba siz Halk Tv’yi kaç paraya aldınız? Faturanız var mı? Yoksa Tv CHP’nin parasıyla mı alındı? (Not:Halk TV’nin yeni sahibi parayı bastırdı ve hakkıyla satın aldı.)

Aslı Hanım,birçok yere SÖZCÜ’nün aracıyla gittik Cebimizden 100 bin TL’den fazla yemek parası harcadık. Size tek bir fatura ödetmedik. Reyting rekorlu,bol reklâmlı programlar yapalım, uçak biletlerimizi de biz ödeyelim. Çok ayıp! İzmir’de benim değil, Halk TV’nin temsilcisi vardı. Hesap verebilir ve şeffaf olmanın keyfi bambaşka. Cevabını verirsin, duvara yatak resmi çizer ve karşısına geçip mışıl mışıl uyursun…”