Uğur Dündar’a babalık davası açan Dilara G. DNA sonucuna itiraz edecek

Yayın tarihi: 17 Nisan 2024 Çarşamba 9:09 am - Güncelleme: 17 Nisan 2024 Çarşamba 5:14 pm

Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu’nun açıklamalarıyla gündeme gelen ve Duayen Gazeteci Uğur Dündar‘a babalık davası açan Dilara G. DNA testine itiraz edeceğini söyledi.

Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu, “Ablamın babası da medya dünyasından çok ünlü bir isim. O da dava açtı, hukuk mücadelesi veriyor” iddiasını öne sürmüştü.

Sözü geçen kişinin Uğur Dündar olduğu ve Dilara G’nin babalık davası açmasının ardından, gazeteci Dündar, “Adli Tıp’tan gelen DNA raporu biyolojik baba olmadığımı kanıtladı” ifadelerini kullanmıştı.

Metin Akpınar’ın kızının ‘Ablamın babası da ünlü bir isim’ iddiası! Uğur Dündar DNA testinin sonucunu açıkladı

ANNEMİZİ ARIYORUZ

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Uğur Dündar’a babalık davası açan Dilara G. Isparta’da yaşıyor ve evli. Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu, yaşanan son gelişmeler ardından şunları söyledi:

“Dört kız kardeş olarak en büyük isteğimiz annemizin ortaya çıkması. Annem konuşursa zaten her şey çözülecek. Benim mücadelem de annemi bulmak için.

DÜNDAR’DAN AÇIKLAMA

Gazeteci Uğur Dündar’ın sosyal medyasından açıkladığı Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan DNA testi sonucuna da itiraz edeceğiz. Mahkeme süreci hâlâ devam ediyor. Hukuk mücadelemiz de devam ediyor. Annemi bulursak zaten her şey tüm yönleriyle aydınlanacak.”

Uğur Dündar hakkındaki iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi. Dündar DNA testini mahkemenin aldığı gizlilik kararı nedeniyle yayınlayamadığını belirterek, “Adli Tıp Kurumu çok geniş ve titiz bir DNA analiz raporu hazırladı ve hiçbir kuşkuya yer vermeyecek biçimde “UĞUR DÜNDAR’IN BİYOLOJİK BABA OLDUĞU İDDİASI REDDEDİLMİŞTİR” dedi.” ifadelerini kullandı.

Dündar’ın açıklamaları şöyle:

“Olup bitenleri gülerek izliyorum.
Zira koca koca insanlar sayfalar dolusu yazı döşeniyor.
“Yazıklar olsun” diyen de var, “Size hiç yakıştıramadım” diyen de…
İşleri ğız dolusu hakaret etmek olan trol pisliklerini hiç saymıyorum.
Oysa Türkçe ve tane tane anlatıyorum.
Bu konularda son sözü söyleyen Adli Tıp Kurumu çok geniş ve titiz bir DNA analiz raporu hazırladı ve hiçbir kuşkuya yer vermeyecek biçimde “UĞUR DÜNDAR’IN BİYOLOJİK BABA OLDUĞU İDDİASI REDDEDİLMİŞTİR” dedi. (Mahkemenin gizlilik kararı olmasa raporu da yayınlardım.)
Daha ne desin?
Her şeyi sabırla bir kenara kaydediyoruz…
Nasılsa dava açma sırası bize de gelecek!..
Gün ola, harman ola!..”

Kaynak: TELE1