İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Uğur Dündar’ı neden aradı?

Yayın tarihi: 14 Eylül 2020 Pazartesi 12:00 pm - Güncelleme: 14 Eylül 2020 Pazartesi 6:16 pm

Uğur Dündar, sosyal medyada Yılmaz Özdil, Müjdat Gezen ve kendisine yönelik ağır küfürü ifşa ederek, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun harekete geçmesini istedi. Dündar, “AKP Belediye Başkan adayı olan bu namus düşmanı ahlâksız müfteriye gerekeni yapmanızı bekliyoruz” dedi. Bu çağrıdan sonra Soylu, Uğur Dündar’ı telefonla aradı ve gerekli talimatların verildiğini iletti.

Gazeteci Uğur Dündar, sosyal medyada Yılmaz Özdil, Müjdat Gezen ve kendisine yönelik ağır küfürleri ifşa ederek, İçileri Bakanı Süleyman Soylu’nun harekete geçmesini istedi.

Yozgat’ta AKP’den Belediye Başkan adayı olan Çelebi Altuntaş’ın, Uğur Dündar’a yönelik “Aşağılık bir O…..dan doğmuş olmanın gereğini fazlasıyla yapıyorsunuz. Yılmaz Özdil-Müjdat Gezen-Uğur Dündar” sözleri büyük tepki topladı.

İşte o paylaşım:

Uğur Dündar da sosyal medyadan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya çağrıda bulunurak, “Sn.İçişleri Bakanı @suleymansoylu ve Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Sn.Hasan Uçak, ölmüş annelerimizin iffetine hakaret yağdıran ve ilinizden AKP Belediye Başkan adayı olan bu namus düşmanı ahlâksız müfteriye gerekeni yapmanızı bekliyoruz” diye yazdı.


SOYLU’DAN DÜNDAR’A TELEFON

Uğur Dündar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kendisini aradığını ifade etti. Dündar, “Biraz önce İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu aradı. Mezardaki annelerimize küfür eden ahlâksız Çelebi Altuntaş hakkında gereken işlemlerin yapılması için Emniyet Teşkilatındaki yetkililere talimat verdiğini söyledi. Sayın Soylu’nun ilgisine ve duyarlı davranışına teşekkür ederim.” paylaşımında bulundu.

SOYLU HEDEF GÖSTERMİŞTİ

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Süleyman Soylu’nun Twitter adresinden hedef gösterdiği CHP Avcılar Gençlik Kolları üyesi Mutlu Yıldırım’ın evine polis baskını yapıldığını bildirdi.

Soylu’nun hedef gösterdiği CHP’li Yıldırım’ın evine polis baskını

ATAY’DAN TERKOĞLU’NA SOYLU UYARISI

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Barış Atay, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “O berduşa sesleniyorum. Ben senin gibi birinin adamı değilim, milletin adamıyım. Kimlerle iş tuttuğunuz da belli, kime uşaklık yaptığınız da belli” dediği Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Terkoğlu’na “Kendine dikkat et” dedi.

Barış Atay’dan Terkoğlu’na Soylu ‘uyarısı’: Dikkat et, insanları hedef gösteriyor