Uğur Dündar ile Ali Sürmen arasında penaltı kavgası

Yayın tarihi: 25 Nisan 2022 Pazartesi 12:59 pm - Güncelleme: 25 Nisan 2022 Pazartesi 1:00 pm

Adana Demirspor maçında Trabzonspor’a verilen penaltı Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar ile Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen arasında polemiğe neden oldu.

Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Trabzonspor maçında verilen penaltıyı eleştirdi. Yanıt Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen’den geldi.

Dündar, Trabzonspor’un Adana Demirspor’u 3-1 mağlup etmesi sonrasında hakem Yaşar Kemal Uğurlu’nun verdiği penaltı pozisyonu ile ilgili paylaşım yaptı ve “O penaltı pozisyonu bin hakeme seyrettirilse 998’i ‘hayır, penaltı değil’ der. ‘Penaltıdır’ diyecek iki kişi VAR! Birisi VAR Hakemi Özgür Yankaya diğeri ise Yaşar Kemal Uğurlu!..” dedi.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu’nun yeni başkanı Uğur Dündar oldu

Dündar’ın paylaşımına Trabzonspor Divan kurulu başkanı Ali Sürmen’den cevap geldi. Sürmen Twitter hesabından verdiği yanıtta “Aldı da beni bir gülmek! Anlaşılan yeni divan başkanı FB’nin maçlarını seyretmiyor. Yani şampiyon olmamızı nezaketen kutlaması gerekenlerin, tribüne oynaması neden ki? 11 puan gerisinde olduğunuz bir takımın şampiyonluğu canınızı acıtıyorsa, kıskançlığınız zevkimizi artırır” ifadelerini kullandı.

Uğur Dündar mazbatasını aldı