Uğur Dündar, Demokrasi Arenası’na neden ara verdiğini açıkladı

Yayın tarihi: 22 Nisan 2022 Cuma 9:58 pm - Güncelleme: 22 Nisan 2022 Cuma 9:58 pm

TELE 1 ekranlarında her cuma günü duayen gazeteci Uğur Dündar’ın sunumu ile seyirciyle buluşan Demokrasi Arenası programı ekranlara bir süre ara verme kararı aldı. Demokrasi Arenası yerine gelen Gazeteciler Masası programına bağlanan Uğur Dündar, ekranlara neden ara verdiğini açıkladı.

TELE 1 ekranlarında her hafta cuma günü duayen gazeteci Uğur Dündar’ın sunduğu Demokrasi Arenası programı ekranlara ara verme kararı aldı. Dündar, programa ara verdiğini sosyal medya hesabından, “Değerli dostlarım, Cuma akşamlarının klasiği haline gelen ve büyük izlenme oranları yakalayan DemokrasiArenası’na ara veriyorum. Zamanı geldiğinde yepyeni bir içerikle ve yine Tele 1 ekranlarında olacağım. Tele1 ailesine teşekkür ediyor,başarılarının devamını diliyorum…” ifadeleri ile duyurdu.

DÜNDAR, NEDEN ARA VERDİĞİNİ AÇIKLADI

Demokrasi Arenası yerine Cuma akşamları seyirci karşısına gelen yeni program Gazeteciler Masası’na bağlanan Uğur Dündar, ekranlara ara verme kararının gerekçesini şu sözlerle açıkladı:

“Sevgili Merdan Yanardağ ile konuştum, şöyle bir ara verelim biraz uzaktan bakalım programa belki format değişikliği yaparız taze bir kanla kaldığımız yerden devam ederiz diye değerlendirdik. Aslında reytinglerimiz de iyiydi. Ben TELE 1 ailesinin mensubu olmaktan hem onur duyuyordum hem de büyük bir mutlulukla görevimi yerine getiriyordum. Ama televizyon programları genellikle bütün haber kanallarında birbirine benzemeye başladı.”

“Acaba bundan nasıl sıyrılabiliriz nasıl bir özgün çerçeve çizebiliriz diye bir süre mola verelim dedim sevgili Merdan’a. O da olgunlukla kabul etti. Ne zaman ihtiyaç duyulursa bana o süreçte yer almak üzere şimdilik kısa bir ara verdik.”

Uğur Dündar İçtihad Kapısı’nı yazdı