Uğur Dündar: Yalvar yakar hallerini kaydedip ibreti alem için yayınlayacağım!

Yayın tarihi: 18 Şubat 2022 Cuma 11:05 pm - Güncelleme: 18 Şubat 2022 Cuma 11:05 pm

Gazeteci Uğur Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, gönderilerine sürekli küfürlü yorumlar atan bir trol hesabının gerçek kimliğini tespit ettiğini ve suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Uğur Dündar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Bugün sahte isimle trolluk yapan bir küfürbazın gerçek kimliğini tespit ederek yargıya suç duyurusunda bulunduk. Bunların mahkum olacaklarını anlayınca nasıl yalvar yakar hale geldiklerini videoya kaydedip, buradan ibreti alem için yayınlayacağım.” ifadelerini kullandı.

“AHMAK ALAYLARININ İSTİLASI”

Uğur Dündar bugün Sözcü’de paylaştığı ‘Trol canavarı!’ başlıklı yazısında şunları ifade etti:

“Umberto Eco, sosyal medyanın ‘ahmak alaylarının istilası’na yol açtığını öne sürüyor: “Herife meyhanede br kadeh içti diye ağzını açtırmazlar, şimdi burada söz sırası almış Nobelli bilim adamına ders veriyor!..” Böyle yaparak kendisini bir şey sanıyor. Ve muhatabı cevap verince o da Nobel almış gibi oluyor!. 

Evet, ahmaklar alayına katılmamak için kendimize sormalıyız:

“Ne yapıyorum? Bu mesaj bana yakışıyor mu? Bunu yazarken ya da söylerken kmden yanayım? İletişimden mi, iletişim bozmak isteyenlerden mi?”

Trol canavarının içimize yerleşmesine ve bizi, Eco’nun da dediği gibi ‘ahmaklar alaylarına’ sürüklemesine izin vermemeliyiz!”

Kılıçdaroğlu ‘Saray’ın kurduğu devasa trol ağını isim isim ifşa etti

NE OLMUŞTU?

Daha önce de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çektiği bir videoda ‘Saray’ın trollerini’ ifşa etmişti. Kılıçdaroğlu’nun videosunun ardından muhalefetteki bir çok isim, aynı trol hesapları tarafından birçok kez küfürlü yorumlar aldığını söylemişti.

Abdülhamid Gül’ün bakanlıktan gidiş sebebi Uğur Dündar’ın tutuklanmasını istememesi mi?